DAC& BOOKS/SHOP

Dansk Arkitektur Centers boghandel har Nordens største udvalg af danske og internationale bøger om arkitektur og design.

Køb vores bøger på nettet - besøg www.dacbookshop.dk/


dac_huset_bookshop (3).jpg

Rabat for kontokunder
Alle titler i DAC& BOOKS/SHOP kan købes via websitet www.dacbookshop.dk . Firmaer kan blive oprettet som kontokunde og få en særlig rabat, som også gælder den enkelte medarbejders private køb.

Inspiration og bøger til alle
Med 2500 titler har DAC& BOOKS/SHOP Nordens største udvalg af danske og internationale bøger om arkitektur og design. Ud over bøger byder boghandlen på et bredt udvalg af magasiner og tidsskrifter samt guides og kort. Vi har en bog til dig, hvad enten du arbejder professionelt eller bare har en personlig interesse for arkitektur, design og byggeri.

Faglig rådgivning
I DAC& BOOKS/SHOP får du professionel og personlig rådgivning af medarbejdere, der alle har en arkitektfaglig baggrund eller særlig viden inden for feltet. Vi rådgiver arkitektvirksomheder, rådgivende ingeniører og andre firmaer, der ønsker at opbygge eller vedligeholde et bibliotek med faglitteratur på arbejdspladsen, og vi finder alt relevant materiale i forbindelse med Dansk Arkitektur Centers udstillinger. 

Vi kan også stå for firma- og julegaver.


  

Sidst opdateret d. 8. august 2016