Arrangementer

Følg med i kommende arrangementer om arkitektur og byggeri og se tidligere forelæsninger på Arkitektur-TV.

Dansk Arkitektur Center sætter fokus på aktuelle udfordringer i arkitekt- og byggebranchen og inviterer løbende til faglige arrangementer, konferencer, talks - både her i huset og ude hos branchens aktører eller på særlige byggeprojekter, hvor man kan komme helt tæt på bygge-, renoverings- og udviklingsprocessen.

 

Aktuelle arrangementsrækker

Behind the Scenes
Behind the Scenes er en serie af arrangementer, hvor Dansk Arkitektur Center og en række af byggebranchens innovative og kreative aktører inviterer til fredags-branchebar og giver et indblik i virksomheden, dens mennesker og projekter med udgangspunkt i aktuelle og brancherelevante tendenser og tematikker. Rammen er både faglig og social. Her møder du branchen på tværs af fagskel, får ny viden og inspiration og styrker dit professionelle netværk.

>> Se de kommende Behind the Scenes-arrangementer

MorgenDAC 
Har du lyst til at drikke din morgenkaffe, mens interessante fagpersoner fra byggeriet holder inspirerende oplæg? Så kom til MorgenDAC og kickstart dagen med indsigt i banebrydende konstruktioner og de bagvedliggende samarbejdsprocesser, sammen med andre morgenfriske sjæle. 

>> Se de kommende MorgenDAC arrangementer

Følg med og bliv opdateret

Hold øje med kalenderen for at se og tilmelde dig kommende arrangementer.

Du kan også tilmelde dig DACs nyhedsbrev og blive løbende opdateret om kommende faglige arrangementer.

      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

september 2016

Kalender

previous next

 

Arkitektur-TV

På Arkitektur-TV kan du dykke ned i tidligere arrangementer og se filmede forelæsninger med danske og internationale fagfolk, se eksempelvis oplæg fra seminaret Material World om fremtidens byggematerialer, udpluk fra konferencen Dedicated to Architecture eller hør Mette Glavind, direktør for Byggeri og Anlæg på Teknologisk Institut, fortælle om fremtidens betonmaterialer til broer.

Se de nyeste filmede forelæsninger fra Arkitektur-TV her:

Den 2. maj 2014 besøgte senior arkitekt Tine Hegli fra Snøhetta Dansk Arkitektur Center i forbindelse med udstillingen 'Kan det bære?' for at fortælle om bæredygtighed i nordisk arkitektur, med eksempler fra Snøhettas egne projekter.

>> Læs mere om Tine Heglig og Snøhettas projekter

 

Den 12. september 2013 afholdte Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Kunstakademiets Arkitektskole forelæsningen med Nils Fischer, associate og leder af Code, Zaha Hadid Arkitekter.

>> Læs mere om Udstillingen Zaha Hadid - World Architecture

1. december 2013 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 11. maj 2016

}