BYG EVENTS

BYG EVENTS sætter fokus på samarbejde mellem byggeriets fagligheder. Med vores arrangementer dykker vi ned i byggeriets faser og processer og giver inspiration og værktøjer til de operationelle udfordringer, vi oplever i vores dagligdag. Vi ser både på kendte problemstillinger og tager fat om byggeriets udvikling med emner som digitalisering, innovative materialer, bæredygtige forretningsmodeller og meget mere

byggif2

BYG EVENTS erstatter det tidligere BYG NETVÆRKET. Samtlige arrangementer er nu tilgængelige for alle. De eksisterende medlemmer kan deltage gratis i hele 2017

Arrangementer

Under BYG EVENTS tilbyder vi disse typer af arrangementer:

Byg meetBYG MEET
BYG MEET er samlingspunktet for alle aktører på tværs af værdikæden. Hvert MEET stiller skarpt på et nyt højt aktuelt emne, der præger byggeriet og aktørerne. Her bliver du udfordret på dine perspektiver, og du kan byde ind med dine erfaringer fra din egen rolle i byggeriet, når vi gennem faglige oplæg og workshops skaber rum for vidensdeling og tværfaglige diskussioner.

BYG barBYG BAR
BYG BAR er et uformelt mødested for de deltagene aktører. Her er der plads til nørderi og inspiration med skarpe indspark gennem korte oplæg og casepræsentationer fra byggeriets praktikere. BYG BAR er det perfekte mødested til at få frisk viden og dyrke netværket i uhøjtidelige rammer med specialøl og gourmet hotdogs.

bygvisitikon_redigeretBYG VISIT
Til BYG VISIT får du og din virksomhed mulighed for at komme på besøg på nogle af landets største byggepladser, innovative virksomheder og test-labs som et led af BYG EVENTS. På alle BYG VISITs vil der være mindst to forskellige perspektiver på samme emne, og vi får indblik i arbejdet bag scenen og de kritiske mellemregninger.BYG EVENT er en videreudvikling af det tidligere BYG NETVÆRK, som blev etableret i 2014 og drives af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med COWI, Züblin, DTU Campus og Proark. Hertil findes temagrupper udviklet og drevet i samarbejde med blandt andre Miljøstyrelsen og COWI.

BYGlogoer_udenRD

8. oktober 2014 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 21. september 2017