BYG netværk

BYG netværk

BYG netværket giver fagfolk mulighed for at mødes på tværs af hele byggebranchen for sammen at tage livtag med fremtidens udfordringer. Gennem forskellige typer arrangementer får medlemmer mulighed for at udfordre hinanden og opbygge relationer og viden på tværs af branchen.

BYG netværket består af medlemmer på tværs af byggebranchen og drives af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med COWI, DTU campus service, Årstiderne Arkitekter, Züblin og Proark. Udviklingen af BYG netværket er støttet af Realdania.

>> Læs mere om BYGs partnerskabskreds og medlemmer

Netværk skaber nytænkning

BYG netværket har til formål at nedbryde siloer i byggebranchen og skabe vækst i branchen og for medlemmerne. I netværket tror vi på, at reel udvikling kræver nye perspektiver og ideer, som vi opnår gennem samarbejde og vidensdeling. Det sker ved, at netværket samler og blander fagligheder og virksomhedstyper - bygherrer, arkitekter, ingeniører, producenter og entreprenører.

Hvad får du som medlem?

BYG netværket byder på en række forskellige typer arrangementer, der giver dig mulighed for at udfordre din viden og skabe relationer på tværs af branchen. Foruden vores større netværksarrangementer får du mulighed for at deltage i mindre temagrupper samt morgenoplæg, netværksbesøg hos medlemsvirksomheder og debatter og arrangementer i forbindelse med bl.a. Folkemødet og Building Green.

>> Læs mere om vores arrangementer for 2016 og se eksempler og opsamlinger fra vores mange arrangementer i 2015

Medlemskabet giver desuden en række rabatter og tilbud, der gælder for alle ansatte i den tilmeldte virksomhed.

>> Læs mere om medlemsfordelene

Byg tidslinie_ny_marts

Meld din virksomhed ind i BYG netværket

Tilmeld dig og din virksomhed BYG netværket og vær med til at nedbryde siloer og skabe samarbejde på tværs af byggebranchen samtidig med, at du får ny viden og kontakter i branchen. Du kan både tilmelde dig personligt eller med din virksomhed, hvormed medlemskabet gælder for alle ansatte i virksomheden.

>> Læs mere om pris og tilmeld dig

>> Tilmeld dig BYG netværkets LinkedIn-gruppe

Du er velkommen til at kontakte os for mere information på byg@dac.dk

8. oktober 2014 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 11. juli 2016

}