BYG netværket

BYG netværket

BYG NETVÆRKET er byggebranchens neutrale platform, der arbejder for bedre samarbejde, øget kvalitet og produktivitet i byggeriet. Vores mål er at skabe vækst og innovation til gavn for den enkelte medarbejder, din virksomhed og byggebranchen.

byggif2

Som medlem i BYG NETVÆRKET får alle i din virksomhed inspiration, viden og netværk samlet ét sted. Vi afholder cirka tyve arrangementer om året.

BYG NETVÆRKET sætter fokus på samarbejde mellem byggeriets fagligheder. Med vores mange arrangementer dykker vi ned i byggeriets faser og processer og giver inspiration og værktøjer til de operationelle udfordringer, vi oplever i vores dagligdag. Vi ser både på kendte problemstillinger og tager fat om byggeriets udvikling med emner som digitalisering, innovative materialer, bæredygtige forretningsmodeller og meget mere.

>> Tilmeld din virksomhed her

Arrangementer

Som medlem af netværket kan alle i din virksomhed deltage i følgende arrangementer: 

Byg meetBYG MEET
BYG MEET er samlingspunktet for BYG NETVÆRKET. Hvert MEET stiller skarpt på et nyt højt aktuelt emne, der præger byggeriet og medlemmerne. Her bliver du udfordret på dine perspektiver, og du kan byde ind med dine erfaringer fra din egen rolle i byggeriet, når vi gennem faglige oplæg og workshops skaber rum for vidensdeling og tværfaglige diskussioner.

BYG barBYG BAR
BYG BAR er BYG NETVÆRKETs uformelle mødested. Her er der plads til nørderi og inspiration med skarpe indspark gennem korte oplæg og casepræsentationer fra byggeriets praktikere. BYG BAR er det perfekte mødested til at få frisk viden og dyrke netværket i uhøjtidelige rammer med specialøl og hotdogs fra Mikkellers Warpigs.

BYG temaBYG TEMA
I BYG TEMA samles en mindre gruppe af BYG medlemmer til fire workshops om året. Sammen dykker de ned i et udvalgt tema og udvikler nye løsninger på en specifik case eller problematik. Temagruppen udvikler løsninger eller løsningsforslag, som gives videre til resten af branchen fra hovedscenen på BUILDING GREEN messen.


bygvisitikon_redigeretBYG VISIT
Til BYG VISIT inviterer vi alle medlemmer på besøg på nogle af landets største byggepladser, innovative virksomheder og test-labs. På alle BYG VISITs vil der være mindst to forskellige perspektiver på samme emne, og vi får indblik i arbejdet bag scenen og de kritiske mellemregninger. 


Buildinggreenbyggeklods_redigeret2BUILDING GREEN
BYG NETVÆRKET er via Dansk Arkitektur Center fast partner på BUILDING GREEN messen og afholder hvert år debatarrangementer på hovedscenen, samt har en stand med mange forskellige aktiviteter. Formålet er at synliggøre BYG NETVÆRKETs medlemmer, BYG TEMAs løsninger, og at blive inspireret af arrangementerne på BUILDING GREEN. 

BLIV MEDLEM AF BYG NETVÆRKET


FORDELE

  • 20 årlige arrangementer
  • Adgang for hele virksomheden og dens medarbejdere 
  • Gratis adgang til alle udstillinger (normalpris 60 DDK)
  • 12% rabat i boghandel, café og konferencelokaler 

PRIS

Udviklingspartner:   45.000 DKK
Medlem, over 100 ansatte:   16.000 DKK
Medlem, under 100 ansatte:   8.000 DKK


bygtilmeldknap_redigeret


BYG NETVÆRKET er etableret i 2014 og drives af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med COWI, Züblin, DTU Campus og Proark. Hertil findes temagrupper udviklet og drevet i samarbejde med blandt andre Miljøstyrelsen og COWI.

BYGlogoer_udenRD

8. oktober 2014 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 22. maj 2017