Bryllup

Hold jeres bryllupsfest i unikke rammer i Dansk Arkitektur Centers festlokaler med smuk udsigt over Københavns Havn. Vi kan skræddersy bryllupsfesten, lokalerne og festmenuen efter jeres ønsker.

Bryllup - dækket bord med udsigt

Restauranten i Dansk Arkitektur Center kan indrettes til både receptioner og selskaber. Foto: Odd Endre Pettersen.

I Dansk Arkitektur Centers nyrenoverede pakhus på kanten af kajen finder I smukke stemningsfulde lokaler til jeres brullypsfest. Her får i både Københavns skyline og udsigten over vandet som baggrund for jeres fest.

Vi ved, at den lille detalje har stor betydning og lægger vægt på høj service. Sammen med jer og i samarbejde med restaurantens kvalitetsbevidste kokke kan vi skræddersy hele bryllupsfesten, hvad enten I ønsker en stor selskabsmiddag eller en uformel bryllupsreception.

I Dansk Arkitektur Center får I både festlokaler og et helt hus med unikke muligheder ude og inde. Hvis vejret tillader det, kan I holde bryllupsreception ude på kajen eller tage gæsterne med på havnetur med en af vores guider. Der er også mulighed for at gå rundt i den aktuelle udstilling.

Med både tilknyttede parkeringspladser og en centrale placering midt i København tæt på bus-, tog- og Metroforbindelser, er det let at komme til og fra bryllupsfesten. 

 

BRYLLUPSPAKKE 2016

45-100 personer

1400,- kr. pr. person

Kl. 17.00   Velkomst på kajen eller i Restaurant Øst:
    Cava og saltede nødder
Kl. 18.00   Middag i Restaurant Vest:
    3 retters menu og husets vine, øl & sodavand ad libitum
Kl. 23.00   Kaffe i Caféen:  
    Kaffe, te, avec og fyldte chokolader
Kl. 23.30   Brudevals og fest i Restaurant Vest: 
    Fri bar med cocktails, drinks, husets hvid- og rødvin, øl & sodavand
Kl. 01.00   Natmad i Caféen
Kl. 03.00   Tak for denne gang

NB! Med mulighed for tilpasning

 

Ane og Eriks bryllupsreception på kajen foran DAC

Reception på kajen. Foto: Odd Endre Pettersen

 

 Ane og Eriks drømmebryllup

"Dansk Arkitektur Center var den perfekte ramme for vores bryllupsfest! Vi havde reception udendørs ved vandet, middag i restauranten, kaffe og kage i cafeen, og band, dans, bar og natmad i restauranten. Det hele med Københavns skyline udenfor. Maria fra DAC var uundværlig. Hun hjalp os med småt og stort og kan virkelig planlægge en fest fra A til Å. Maden og vinen var fantastisk, og personalet topprofesionelle. Kort sagt: DAC var med til at give os drømmebryllupet!"

- Ane og  Erik Sandbakken

 

Erik og Anes bryllupsfest i DAC - brudevals

Brudevals og livemusik. Foto: Erik Almås

 

Bruden siger:

fb_bryllup

 

 

 

Sidst opdateret d. 13. august 2016