EUROPAN - Denmark

EUROPAN - Denmark

EUROPAN er en international arkitektkonkurrence rettet mod visionære kommuner i Europa og innovative, unge arkitekter og planlæggere under 40 år. Dansk Arkitektur Center har tidligere været sekretariat for EUROPAN Danmark og afviklet konkurrencen fire gange.

Europan 12 - open call 2

EUROPAN er en åben europæisk idèkonkurrence med fokus på udvikling af nye bæredygtige løsninger på de fælles europæiske byplanmæssige udfordringer. Det er en europæisk sammenslutning som organiserer en arkitektkonkurrence hvert andet år med det formål at realisere de vindende projekter. 

EUROPAN giver unge arkitekter, planlæggere m.fl. under 40 år mulighed for at være med til at sætte deres signatur på den internationale arkitekturscene og sætte nye dagsordener for bæredygtig byudvikling.

EUROPAN har eksisteret siden 1988 og består af op mod 20 lande, som hver har sit eget nationale sekretariat, der arrangerer og gennemfører de nationale konkurrenceaktiviteter. Dansk Arkitektur Center har været dansk sekretariat siden Danmark deltog første gang under EUROPAN 9 og senest i EUROPAN 12 (2013). Danmark deltager dog ikke i EUROPAN 13, der bliver afholdt i 2015.

>> Læs mere på  Europan-Europe.eu
 

Prisoverrækkelse for EUROPAN 12

Næste Forrige


Sidst opdateret d. 4. maj 2015