Folkemøde 2016: Sammen udvikler vi fremtidens Danmark

Det handler om dit liv, vores byer, landskab og samfund. Kom og vær med til at præge debatten om vores fælles fremtid!

landsbyer_storbyer_folkemøde16.JPG

Folkemøde 2016, lørdagens debat om landsbyer og storbyer. Foto: Dansk Arkitektur Center

Sommeren 2016 var Dansk Arkitektur Center gået sammen med Bolius, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune, BLOXHUB, Realdania, Sampension, Green Building Council, og boligforeningerne 3B og KAB om at sammensætte et program til Folkemødet, der skulle favne et bredt felt af aspekter ved udviklingen af fremtidens Danmark. 

I Dansk Arkitektur Centers telt på Folkemødet 2016 kunne man få viden og nye perspektiver på, hvad der er med til at udvikle vores samfund; fra intelligente byer til livskvalitet i boligen, innovation i byggebranchen, vækst i hele Danmark og potentialerne ved deleøkonomiske løsninger.

Over alle fire dage var der gang i debatter om alt fra mobilitet i byerne, planloven, naboskab, flygtninge og fremtiden for landsbyer og storbyer.
 

Hvad skete der i teltet?

Gik du glip af debatterne, eller vil du have dem genopfrisket? Vi har sammensat et resume af tekst og billeder over dagene i Dansk Arkitektur Centers telt på Folkemødet 2016. 


Spor debAtten på Twitter

Under Folkemødet kunne man få updates og følge programmet på Folkemødet via Dansk Arkitektur Centers Twitter profil @DACdotDK

Du kan fortsat følge samtalerne, og tale med, på Twitter med disse hashtags: #fremtidensDK #DKgreen #DKark #DKbyg #deleby

7. juni 2016 / Af Minja Derkovic

Sidst opdateret d. 29. juni 2016