IFHP – 100 år men stadig på forkant

IFHP er DAC& CITIES internationale samarbejdspartner, som vi udvikler og afholder en række aktiviteter sammen med. Bag forkortelsen IFHP gemmer sig den længere titel ”The International Federation for Housing and Planning”, som er et globalt netværk af fagfolk, der beskæftiger sig med boligforhold, bosætning og byplanlægning.

 IFHP logo stort

Organisationen blev grundlagt i 1913 af arkitekt Ewart Culpin med udgangspunkt i Ebenezer Howards  "Garden City" koncept, der foreskrev en by, hvor mennesker lever i harmoni med både byen og naturen.

I dag beskæftiger IFHP sig stadig indgående med, hvordan man højner kvaliteten af vores byer. Gennem en række forskellige aktiviteter, herunder studieture, debatter og konferencer i hele verden skaber IFHP muligheder for vidensdeling på tværs af private og offentlige aktører. Som IFHP medlem bliver man involveret i disse aktiviteter, får et internationalt netværk samt adgang til de nyeste trends og fremmeste eksperter på området.

IFHPs hovedkontor ligger i København og Flemming Borreskov, tidligere administrerende direktør i Realdania, er i dag præsident for IFHP.

 

 

>> Læs mere om IFHPs baggrund 

>> Læs mere om IFHP og DAC& CITIES aktiviteter

 

7. januar 2014 / Af Kristina Neel Jakobsen

Sidst opdateret d. 21. januar 2014