Arksite

Links

Dansk Arkitektur Center
Gå på opdagelse i Dansk Arkitektur Centers aktuelle udstillinger, familieworkshops og projektgalleriet over ny arkitektur i Hovedstaden.

Fonden Realdania
Den officielle hjemmeside for Fonden Realdania, der støtter det byggede miljø i Danmark. På siden kan du læse mere om deres projekter og hvordan man kan søge penge. Fonden Realdania har finasieret Arksite.dk.

Arcaid
En side med en masse billeder af arkitektur - eksteriør såvel som interiør.

Dansk Arkitekturguide
En dynamisk guide, der løbende bliver udviklet og udvidet, så den over en årrække kommer til at indeholde byvandringer, fotos og faktuelle oplysninger om den væsentligste arkitektur i en række af landets største byer. I dag er der byvandringer i Odense, Århus, Aalborg og København med en masse billeder.

Kunstakademiets Arkitektskole

Den officielle hjemmeside for Kunstakademiets arkitektskole. Her kan du finde oplysninger om skolen, om uddannelsen til arkitekt og om skolens udstillinger.

Arkitektskolen Århus
Den officielle hjemmeside for arkitektskolen i Århus. Her kan du finde oplysninger om skolen i Århus, om uddannelsen til arkitekt og om skolens andre aktiviteter.

Arkitektforeningen
Den officielle hjemmeside for Arkitektforeningen i Danmark. Her kan du læse om arkitektkonkurrencer, konferencer og foredrag om arkitektur og by.

The Great Buildings Collection
En engelsk hjemmeside med masser af billeder af arkitektur fra hele verden. Her kan du finde billeder af kendte bygninger, læse om kendte arkitekters bygninger og få inspiration til videre læsning.

Architecture for children
En engelsk hjemmeside om arkitektur for børn og unge. Her kan du prøve at bygge dit egen bygning, læse skøre historier om arkitektur og lære om materialer, strukturer og begreber.
http://www.archkidecture.org 

Arkinfo
Danmarks arkitekturportal, hvor du kan finde oplysninger om og links til f.eks. arkitekter og designere i Danmark og udlandet, du kan også finde links til forskellige arkitektskoler, byggebranchen og arkitektur.

Arkitekturbilleder
En database med billeder af dansk arkitektur fra det 20. og det 21. århundrede dokumenteret af Kunstakademiets Arkitektskoles Bibliotek.

Dansk Byplanlaboratorium
Den officielle hjemmeside for Dansk Byplanlaboratorium. Her kan du læse om byplanlaboratoriets aktiviteter, om byplanlægning generelt og om forskellige projekter i Danmark og udlandet.

Byg Erfa
En side om formidling af byggetekniske erfaringer. Her kan du bl.a læse om afløb, beton, tage og skadedyr i forbindelse med byggeri.

Arkitekturmuseet
Den officielle hjemmeside for det svenske arkitekturmuseum. Her kan du finde oplysninger om deres udstillinger og besøge deres afdeling for børn og unge - Riva og Rita

Vor Frelsers Kirke
Den officielle hjemmeside for Vor Frelsers kirke på Christianshavn i København. Her kan du læse om kirkens historie, spiret, alteret og orgelet.

Building Big
En amerikansk hjemmeside der handler om store bygninger. Her kan du finde informationer om broer, skyskrabere og tunneller - om deres historier, strukturer og materialer.

Skolemedia
Den officielle hjemmeside for Skolemedia. Her kan du finde links til forskellige netbaserede undervisningsmaterialer. Læs f.eks. om OL, mælk eller tag med på slæderejse til Grønland.

Sidst opdateret d. 21. januar 2014