Gå til Minecraft: 8-10 år (udsolgt)

Vild med Minecraft? Gå til Minecraft udfordrer børn kreative evner, når de præsenteres for forskellige byggeopgaver fra arkitekturens verden. Sammen med andre børn og dygtige undervisere, skabes der fantasifulde bygninger og byer.

Børn lærer med Minecraft

Foto: BL - Danmarks Almene Boliger

Minecraft er på rekordtid blevet et meget populært spil og har i dag over 40 millioner registrerede brugere. Det giver bl.a. mulighed for at konstruere bygninger, opfinde ting og bygge kunst.

På 'Gå til minecraft' holdet bliver børnene introduceret til forskellige opgaver med arkitektur. Opgaver er lige fra at designe og bygge en by under vandet til at bygge fremtidens bolig. Børnene udvikler deres ideer ved at tegne skitser på papir og bygge i Minecraft.

Måske er børnene allerede superbrugere i Minecraft, og så sætter Dansk Arkitektur Centers arkitekturformidlere børnenes Minecraft-ekspertise i spil, når de fx skal designe og bygge runde former eller tage stilling til hvilke materialer, de bygger i.

På 10 kursusgange udvikler børnene sig til små Minecraft-arkitekter!  Vi ser også på arkitektur i husets aktuelle udstillinger, lærer at tage de bedste screen shots og præsenterer Minecraft projekterne vha. video.

Underviserne er arkitekturkyndige og vil derfor kunne rådgive, udfordre og vejlede kvalificeret.

DAC sørger for adgang til al software - du skal medbringe egen computer og mus.

Gå til Minecraft er tilrettet børn fra 8-10 år. Undervisningen aldersdifferentieres på holdet. 

OBS: Holdet for børn fra 8-10 år er desværre udsolgt, så derfor har vi oprettet et ekstra hold for børn fra 8-13 år. >> Læs mere og tilmeld dig 'Gå til Minecraft 8 - 13 år' 
 

Hvornår: Opstart to gange årligt 

Pris: 1650 kr. for 10 gange

Hvor: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B 1401 København K

Kontakt:  Kristina Neel Jakobsen, knj@dac.dk, tlf. +45 2365 4045

>> Se næste holdopstart og tilmeld

30. juli 2014 / Af Kristina Neel Jakobsen

Sidst opdateret d. 17. august 2016

}