DAC Urban Trail

Vil du løbe med igennem nyåbnede bygninger og have en anderledes løbeoplevelse med familie, venner eller kollegaer? I 2016 indtager DAC Urban Trail hele tre danske byer: Helsingør, København og Roskilde. Nu kan du læse mere om ruterne og købe din billet.

Urban Trail - kongens have

Foto: DAC Urban Trail 2015 - Kongens Have, Anders Faurby

En løbetur i høj fart på tværs af Nationalmuseet? Henover sensommeren kan du opleve København på helt nye måder når DAC Urban Trail inviterer til løb gennem nogle af byens smukkeste bygningsværker.

DAC Urban Trail er et motionsløb. Ruterne er på 10 kilometer, og det gælder ikke om at løbe hurtigt, men om at få en sjov og anderledes tur sammen med venner, familie eller kolleger. Hvis man interesserer sig for arkitektur, byliv og kultur er DAC Urban Trail en aktiv måde at opleve det på i fællesskab med andre. Og hvis man synes 10 km lyder som en lang tur - er der intet til hinder for at gøre ophold eller gå undervejs. 

>> Læs om Urban Trail på Urbantrailseries.dk


Se billeder fra Tidligere løb

Dansk Arkitektur Center afholdt fra 2008-2012 et årligt Arkitekturløb, der tog omkring 1000 løbere med ud i en bydel, hvor der er sket store og små forandringer i bydelens arkitektur og udvikling. I sensommeren 2015 genopstod Arkitekturløbet som DAC Copenhagen Urban Trail.

>> Se film, reportage og ruten fra DAC Urban Trail 2015

Tilmeld dig nyheder om Urban Trail

* indicates required

Sidst opdateret d. 8. november 2016