Det sker i Efterårsferien

I efterårsferien byder Dansk Arkitektur Center på en masse aktiviteter for både børn og voksne. Nyd en brunch med udsigt over Københavns Havn, byg en fantasiby i Arkitekturlaboratoriet og benyt chancen til at se udstillingen Show Me Your Model, der er åben til og med søndag den 21. oktober.

_MG_8221 copy.jpg


Show Me Your Model

Oplev udstillingen Show Me Your Model, som 97 % af de adspurgte besøgende anbefaler. Gennem lyd, film, billeder og masser af modeller kan du opleve arkitekternes arbejde på nærmeste hold, når de forklarer, hvorfor de bygger, som de bygger.

Dato og tid: åben dagligt i efterårsferien kl. 10-17, onsdag åbent til kl. 21

Pris: 40 kr. /studerende 25 kr./ børn under 18 år gratis

Læs mere om udstillingen


Gratis omvisning i udstillingen Show Me Your Model

Hør fortællingerne bag udstillingen Show Me Your Model på en omvisning med en af Dansk Arkitektur Centers kyndige guider, og oplev modellerne oppefra, nedefra, indefra og på afstand.

Dato og tid: Hver dag i efterårsferien kl. 12-13

Pris: Gratis, når entréen til udstillingen er betalt. Tilmelding ikke nødvendig.

Læs mere om omvisningen


Skala-skattejagt i udstillingen Show Me Your Model
Familieaktivitet på egen hånd i udstillingen Show Me Your Model.

Hvorfor er stolen så stor, døren så smal og manden så lille? Kig forbi boghandlen i Dansk Arkitektur Center og få udleveret en målepind inkl. forskellige opgaver, og gå på jagt efter opgaveløsningerne i udstillingen Show Me Your Model.

Dato og tid: åben dagligt i efterårsferien kl. 10-17, onsdag åbent til kl. 21

Pris: Gratis, når entréen til udstillingen er betalt

Læs mere om skala-skattejagten

 

Efterårsferie_SMYM


Åben workshop for børn og voksne i Arkitekturlaboratoriet


I efterårsferien er arkitekturlaboratoriet åbent for familier, der har lyst at bygge løs med bl.a. cykelslanger, bambus og piberensere. Det er muligt at bygge sin egen lille arkitekturmodel, eller bygge sig ind i en del af en større model af en fantasiby, der dag for dag vil vokse sig større og større.

Dato og tid: Arkitekturlaboratoriet er åbent dagligt i efterårsferien kl. 12-17, onsdag åbent til kl. 21

Pris: Gratis

Guidet familieaktivitet i udstilling og Arkitekturlaboratoriet
Kom med ind i arkitekturmodellernes verden og undersøg de forskellige skæve størrelser i arkitekturudstillingen Show Me Your Model.

En guide vil hjælpe med at gå på opdagelse, løse opgaver og måle skalaen på de mange arkitekturmodeller med en speciel målepind, og vil herefter give gode idéer til de arkitekturmodeller, der efterfølgende skal bygges i arkitekturlaboratoriet. Vi bygger med bl.a. cykelslanger, bambus og piberensere.

Dato og tid: Hver dag i efterårsferien kl. 10.30-12

Pris: 20 kr. Tilmelding ikke nødvendig.

Læs mere om aktiviteten

 

Brunch_CAFÉDAC& CAFE

Hver dag i efterårsferien serverer Dansk Arkitektur Centers café brunch fra kl. 10-16. Nyd din brunch til byens bedste udsigt. Læs mere på DAC& CAFE

 

 

DAC& BOOKS/SHOP interieur DAC& BOOKS/SHOP

I efterårsferien har DAC& BOOKS/SHOP åbent alle dage. Udover Nordens største samling af design-, kunst-, foto- og arkitekturbøger har DAC& BOOKS/SHOP også de mest fantasifulde børnebøger på både dansk og engelsk til efterårslæsning.

 

Sidst opdateret d. 30. september 2014