Podruns App til Iphone

Med vores Podruns App til iPhone på armen får du den perfekte løbe-app til spændende arkitekturoplevelser.

Kom ud i byen

Podrun App finder din position og afspiller fortællinger om ny arkitektur og byudvikling langs havnen i Aalborg, Aarhus, København eller Odense, når du er i nærheden af den arkitektur, der fortælles om. 

Næste genereation af arkitekturformidling
Podrun App giver dig spændende arkitekturformidling mens du løber. App'en fortæller hvor langt og hvor hurtigt du har løbet ruten, og efterfølgende kan du dele din oplevelse på mail og facebook. 

Sådan henter du Podrun App'en
Du kan hente app'en på to måder:

  1. Åbn App Store på din Iphone og skriv Podruns i søgefeltet, eller 
  2. Åbn iTunes på din computer og skriv Podruns i søgefeltet. Du kan også bare klikke på knappen nedenfor (kræver iTunes).

Logo_App_Store.png

Podruns App til andre telefoner end iPhone?
I første omgang har vi valgt udvikle en app til iPhone. Baseret på erfaringerne med denne vil vi muligvis udvikle et tilsvarende produkt til andre platforme. I mellemtiden kan du høre historierne her på sitet eller downloade dem til din mp3-afspiller.

Feedback
Har du spørgsmål til brug af Podruns eller indholdet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil også gerne have feedback, hvis du oplever problemer eller har idéer, der kan gøre podruns-appen bedre. Skriv til os på ke@dac.dk

Podruns app er udviklet af Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Greener Pastures. Podruns er støttet økonomisk af Kulturstyrelsens digitale pulje. 

 

God fornøjelse!

30. april 2013 / Af Kasper Egeberg

Sidst opdateret d. 25. maj 2016