Ture til arkitektur

Oplev arkitekturen med Dansk Arkitektur Center. Vi tilbyder guidede ture, arkitekturrejser og studieture med fokus på arkitektur og byplanlægning i København og i ind- og udland.

Skuespilhuset_ture

Ture for privatpersoner

Vil du ud og opleve arkitekturen i København som privatperson, så gå til kalenderen, hvor du finder overblik over alle kommende søndagsture og på stedet-ture, som alle kan tilmelde sig - både som privatpersoner eller små grupper.

>> Gå til kalenderen 

Vil have månedlige opdateringer om om kommende ture, arrangementer m.m. direkte i din indbakke, så tilmeld dig DACs nyhedsbrev

>>Tilmeld dig DACs nyhesbrev

 

Ture for grupper og delegationer

Søger du en guidet tur for en større eller mindre gruppe, finder du alle DACs tilbud her. DAC tilbyder en lang række faste ture til både ny og historisk arkitektur og byudvikling. Turene kan tilrettelægges til både private grupper og forskellige faglige målgrupper og delegationer. Du kan vælge en af vores mange faste tilbud eller få skræddersyet din helt egen tur.

Finder du ikke det du leder efter er du velkommen til at kontakte Tourbooking - så hjælper vi dig med at sammensætte det helt rigtige tilbud.

DACs guider er dygtige og erfarne arkitekt- og universitetsstuderende.

 

Vi tilbyder

Sidst opdateret d. 29. januar 2016