BÆREDYGTIGT FSC-DESIGN

Hvordan kan design og strenge miljøkrav gå hånd i hånd? Få svar på dette ved at tage et smut forbi DAC&CAFE, hvor en udstilling sætter fokus på design i bæredygtigt træ med miljømærket FSC.

Udstillingsperiode 27. november 2012 - 30. januar 2013
 

Udstillingen kan opleves fra den 27. november 2012 til den 30. januar 2013 i DACs café. Gratis.

FSC.jpg

Igennem de sidste syv år har unge danske design- og arkitektstuderende udfordret sig selv på bæredygtigt trædesign i konkurrencen FSC Design Award. Tanken bag konkurrencen er, at moderne design rummer en mulighed for at løse nogle af klodens miljøproblemer i stedet for at skabe dem.

Nu samles de bedste resultater fra dette års FSC Design Award i caféen på Dansk Arkitektur Center.

Udstillingen viser vinderen af FSC Design Award 2012, 9 Runner Ups, samt vinderne af Forbrugerprisen og CRAFTED prisen. Et bord kombineret med tørrestativ og en lampe, der viser spændende træsorter, er blot nogle af eksemplerne på, hvad man kan opleve i udstillingen.

FSC Design Award blev afgjort den 21. november 2012, hvor hele 77 designs konkurrerede om prisen som årets FSC Design og den medfølgende præmierejse til en FSC-certificeret skov i Kina.

Hvad er FSC?
FSC-mærket er en sikkerhed for, at du kan købe træ med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Sidst opdateret d. 21. januar 2014