Copenhagen Solutions på Annual General Assembly and Conference

Copenhagen Solutions er en rejseudstilling, som viser Københavns målsætning om at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad i 2025. Se udstillingen i Bella Centeret.

Udstillingsperiode 30. maj 2013 - 1. juni 2013
 

Udstillingen Copenhagen Solutions på Annual General Assembly and Conference fra den 30. maj - den 1. juni 2013

Copenhagen-Solutions (2).jpg

Et partnerskab mellem Københavns Kommune, Dansk Arkitektur Center og Realdania viser en bred vifte af initiativer og projekter, som er med til at transformere København.

Hovedstaden er allerede godt på vej mod målet, hvilket vises i projekter, som vedrører genoplivning af gamle industriområder, udvikling af nye urbane områder med innovativ arkitektur, bæredygtig fjernvarme og et velintegreret transportsystem.

Ved at demonstrere bæredygtige løsninger i København, skal udstillingen fungere som en inspirationskilde for andre byer.

European Foundation Centre (EFC) - Annual General Assembly and Conference (AGA): Sustainable Cities, Foundations and Our Urban Future


Konferencens fokus er på bæredygtighed - men ikke kun ud fra et energimæssigt synspunkt, hvor det handler om at være grøn.

Den fokuserer også på de sociale, kulturelle og økonomiske aspekter af bæredygtigheden. Det forventes at mere end 500 fonde og partnere samles i Bella Centeret for at drøfte udfordringer indenfor vækst, boliger, arbejdsløshed, uddannelse, kulturarv, byplanlægning og miljø.

Copenhagen Solutions er vises under konferencen som led i Realdanias deltagelse og tilstedeværelse.

Konferencen finder sted i Bella Centeret fra den 30. maj - 1. juni 2013.

Tilmelding kan ske via link

Copenhagen-Solutions (1).jpg

Sidst opdateret d. 21. januar 2014