Copenhagen Solutions på IFHP-konference

Copenhagen Solutions er en rejseudstilling, som viser Københavns målsætning om at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad i 2025. Se udstillingen på University College London.

Udstillingsperiode 8. juni 2013 - 11. juni 2013
 

Udstillingen Copenhagen Solutions på IFHP 100 års jubilæum, University College London, den 8. juni - 11. juni 2013

Copenhagen-Solutions-RaadhusPlads-6.jpg

Et partnerskab mellem Københavns Kommune, Dansk Arkitektur Center og Realdania viser en bred vifte af initiativer og projekter, som er med til at transformere København.

Hovedstaden er allerede godt på vej mod målet, hvilket vises i projekter, som vedrører genoplivning af gamle industriområder, udvikling af nye urbane områder med innovativ arkitektur, bæredygtig fjernvarme og et velintegreret transportsystem.

Ved at demonstrere bæredygtige løsninger i København, skal udstillingen fungere som en inspirationskilde for andre byer.

IFHP - International Federation for Housing and Planning

IFHP-konferencen finder sted i forbindelse med fejringen af organisationens 100 års jubilæum. Konferencen handler om byernes fremtid med overskriften "A Tomorrow for Cities".

Byer skal kunne tilpasse sig forandringer - både når det gælder miljøet og økonomiske spørgsmål. Det handler både om hvordan byerne er ledet af en given regering og hvordan de bliver planlagt byplanmæssigt.

Copenhagen Solutions' opgave er at markere Københavns og Danmarks bæredygtige systemløsninger på byplanniveau.

Konferencen foregår på University College London fra den 8. juni - 11. juni 2013.

>> Registrering kan ske via link

copenhagen-solutions-5.jpg

Sidst opdateret d. 21. januar 2014