KAN DET BÆRE? – Tre internationale udstillinger om bæredygtighedens paradokser

Under titlen KAN DET BÆRE? viser Dansk Arkitektur Center tre internationale udstillinger om bæredygtighedens paradokser. Udstillingerne Behind the Green Door, The Banality of Good og Shifts flankeres af en vifte af debatter, foredrag, filmvisninger, familieaktiviteter og guidede ture.

Udstillingsperiode 7. februar 2014 - 9. juni 2014
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 

Kan-det-bære-banner.jpg

De to mindrere udstillinger på Plan 2, The Banality of Good og Shifts, lukker den 25. maj, mens den store udstilling Behind the Green Door kan opleves frem til og med den 9. juni.

Kan et vindue både være bæredygtigt, for bæredygtigt og fuldstændigt ubæredygtigt på samme tid? Og hvordan skal man forholde sig til den solenergidrevne græsslåmaskine når formålet er at trimme ørkenstaternes kunstigt anlagte og intenst vandede golfbaner? Det er nogle af de spørgsmål og dilemmaer du møder når du besøger Dansk Arkitektur Center den kommende tid.  

Tre udstillinger giver hver deres bud på bæredygtighedens paradokser

Foredrag, debatter, film og familieaktiviteter i bæredygtighedens tegn

KAN DET BÆRE? er mere end udstillinger. Det er også et fyldigt program af debatter, foredrag, filmfestival, guidede ture og familieaktiviteter der vil foregå i udstillingsperioden. 

Udstillingerne har været verden rundt

De tre udstillinger har alle været præsenteret på internationale platforme rundt omkring i verden. Behind the Green Door er oprindelig skabt som hovedudstillingen på Oslo Arkitekturtriennale der fandt sted i efteråret 2013. The Banality of Good blev udviklet til den seneste internationale arkitekturbiennale i Venedig i 2012 og har siden været vist i London og i Brasilien. Shifts: The Economic Crisis and its Consequences for Architecture har været vist i London og Amsterdam i 2013. 

Billeder fra de tre udstillinger under 'KAN DET BÆRE?'

Næste Forrige

Billetsamarbejde med Arken

Den 12. marts afholder Arken et særarrangement kaldet 'Hundertwasser og grøn arkitektur' i forbindelse med deres udstilling om kunstner og arkitekt Friedensreich Hundertwasser. Ved køb af billet til arrangementet får du samtidig halv pris på din billet til 'Kan det bære?' så du kan blive endnu klogere på grøn arkitektur. Læs mere her. Bemærk at der er tilmeldingsfrist den 5. marts. 

14. januar 2014 / Af Kasper Egeberg

Sidst opdateret d. 28. maj 2014