Dreyers Arkitektur Galleri

Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center præsenterer den næste bølge i dansk arkitektur. I efteråret 2016 åbner vi dørene for Dreyers Arkitektur Galleri med udstillinger fra en række talentfulde og toneangivende unge danske arkitektvirksomheder – kurateret og formidlet af arkitekterne selv.

Udstillingsperiode 16. september 2016 - 15. januar 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 

Dreyers arkitektur galleri STED

Foto: Sted

Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center er gået sammen om at skabe et nyt udstillingsrum på DAC, der i efteråret 2016, og i de kommende år, viser den næste bølge i dansk arkitektur - fortalt og formidlet af en række talentfulde og toneangivende unge danske arkitektvirksomheder.

Vækstlaget i dansk arkitektur udstilles

I en serie af tre individuelle udstillinger møder vi tre nystartede arkitektvirksomheder; Sted, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale. 

Læs om de tre arkitektvirksomheder

>> Sted
>> Norrøn
>> Johansen Skovsted Arkitekter

Med Dreyers Arkitektur Galleri får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der er højt tempo og højt til loftet, og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri er del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

PRAKTISK INFORMATION

Dreyers Arkitektur Galleri vises første gang i Dansk Arkitektur Center den 16. september 2016, og vil kunne opleves indtil den 15. januar 2017. De tre tegnestuer får hver ca. 1 måneds udstillingsperiode. Der er gratis adgang til udstillingen.

-----------------------

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

----------------------- 

BILLEDER I FORBINDELSE MED UDSTILLINGEN

De hvide dronninger_1500px  STED-process_1500px  Tipperne_1500px

Fotos fra venstre: De Hvide Dronninger, NORRØN // Proces, STED // Tipperne, Johansen Skovsted Arkitekter

  

relaterede Arrangementer

9. august 2016 / Af Line Rytter Sørensen

Sidst opdateret d. 10. oktober 2016

}