Dreyers Arkitektur Galleri

Mød den næste bølge af dansk arkitektur - fortalt og formidlet af tre unge talentfulde arkitektvirksomheder: Sted, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter.

Udstillingsperiode 16. september 2016 - 22. januar 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 

Johansen Skovsted Arkitekter

Foto: Johansen Skovsted Arkitekter

Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center er gået sammen om at skabe et nyt udstillingsrum på DAC, der i efteråret 2016, og i de kommende år, viser den næste bølge i dansk arkitektur - fortalt og formidlet af en række talentfulde og toneangivende unge danske arkitektvirksomheder.

Vækstlaget i dansk arkitektur udstilles

I en serie af tre individuelle udstillinger møder vi tre nystartede arkitektvirksomheder; Sted, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale. 

Kom til udstillingsåbning

Den 2. december åbner Dreyers Arkitektur Galleri deres sidste udstilling. Denne gang er det Johansen Skovsted Arkitekter, som tidligere i år modtog Kronprinsparrets Stjernedryspris. 

>> Læs mere og tilmeld dig udstillingsåbningen

Læs om de tre arkitektvirksomheder

>> Sted
>> Norrøn
>> Johansen Skovsted Arkitekter

Med Dreyers Arkitektur Galleri får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der er højt tempo og højt til loftet, og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri er del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det er Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kan vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

PRAKTISK INFORMATION

Dreyers Arkitektur Galleri vises første gang i Dansk Arkitektur Center den 16. september 2016, og vil kunne opleves indtil den 22. januar 2017. De tre tegnestuer får hver ca. 1 måneds udstillingsperiode. Der er gratis adgang til udstillingen.

-----------------------

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

----------------------- 

BILLEDER I FORBINDELSE MED UDSTILLINGEN

De hvide dronninger_1500px  STED-process_1500px  Tipperne_1500px

Fotos fra venstre: De Hvide Dronninger, NORRØN // Proces, STED // Tipperne, Johansen Skovsted Arkitekter

  

relaterede Arrangementer

9. august 2016 / Af Line Rytter Sørensen

Sidst opdateret d. 6. januar 2017