Dreyers Arkitektur Galleri

I denne udstilling mødte vi den næste bølge af dansk arkitektur - fortalt og formidlet af tre unge talentfulde arkitektvirksomheder: Sted, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter.

Udstillingsperiode 16. september 2016 - 22. januar 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 

Johansen Skovsted Arkitekter

Foto: Johansen Skovsted Arkitekter

I denne udstilling gik Dreyers Fond og Dansk Arkitektur Center (DAC) sammen om at skabe et nyt udstillingsrum på DAC, der viste den næste bølge i dansk arkitektur - fortalt og formidlet af en række talentfulde og toneangivende unge danske arkitektvirksomheder.

Vækstlaget i dansk arkitektur udstilles

I en serie af tre individuelle udstillinger mødte vi tre nystartede arkitektvirksomheder; Sted, Norrøn og Johansen Skovsted Arkitekter, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale. 

Læs om de tre arkitektvirksomheder

>> Sted
>> Norrøn
>> Johansen Skovsted Arkitekter

Med udstillingen 'Dreyers Arkitektur Galleri' fik publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der både var højt tempo og højt til loftet; og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri var en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Det var Dreyers Fonds ambition at skabe et udstillingsrum, hvor nystartede arkitektvirksomheder kunne vise deres arbejde for omverdenen og derved få en stemme i debatten om ny dansk arkitektur og dens bidrag til samfundets udvikling.

-----------------------

Dreyers Arkitektur Galleri var støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

----------------------- 

Billeder i forbindelse med udstillingen

De hvide dronninger_1500px  STED-process_1500px  Tipperne_1500px

Fotos fra venstre: De Hvide Dronninger, NORRØN // Proces, STED // Tipperne, Johansen Skovsted Arkitekter

9. august 2016 / Af Line Rytter Sørensen

Sidst opdateret d. 30. januar 2017