Our Urban Living Room

Oplev et helt unik koncept, hvor publikum foruden at besøge udstillingen i DAC også kan tage på besøg hos Cobe arkitekter og komme helt tæt på nogle af de bygninger Cobe har opført i gåafstand fra DAC.

Udstillingsperiode 14. oktober 2016 - 8. januar 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 
 

Banner billeder Our urban living room

Foto: Rasmus Hjortshøj

På blot ti år har Cobe formået at etablere sig som en toneangivende tegnestue i København med stor forståelse for arkitekturens funktion som social motor, og med denne filosofi har de fået et bredt folkeligt gennembrud, med projekter som fx den nye Nørreport Station, Israels Plads og udviklingen af Nordhavnen. Udstillingen vil dykke ned i nogle af de mange projekter og bygninger i København, og belyse hvad Cobe og de mennesker, der dagligt færdes i og omkring deres kendte bygninger og byrum, har lært af de mange inspirerende projekter.  

Interview med Dan Stubbergaard, Cobe arkitekter

 

 

Markante projekter og bygninger i København

Udstillingen vil præsentere en række af Cobes københavnske projekter og bygninger i København, der alle er med til at fortælle en historie om hvordan den danske arkitekturtradition i disse år videreudvikles, og skaber byer, byrum og nye bygninger, der højner vores livskvalitet på fremmeste vis. Det fortælles via projekter som foruden Nørreport Station, Israels Plads og det nye Nordhavn bl.a. tæller Røde Kors Frivillighus, Børnehaven Forfatterhuset, Tingbjerg Kulturhus, Biblioteket på Rentemestervej, Børnebyen på Prinsessegade, Krøyers Plads, transformationen af den gamle DLG-silo i Nordhavnen, Danmarks nye Rockmuseum m.fl.

Israels Plads_krediteres Rasmus Hjortshøj - COAST.jpg

Foto: Rasmus Hjortshøj

Oplev arkitekturen helt tæt på

Med udstillingen vil der blive skabt en ny type udstillingsoplevelse i København, der bygger bro mellem DAC, Cobe og det det hele handler om - de fysiske projekter og dansk arkitektur ude i byen. Cobe holder til på Papirøen - et stenkast fra DAC, hvorfor udstillingen vil sende besøgende mellem de to lokationer og videre rundt på Christianshavn for at opleve Cobes forskellige projekter og arkitektur helt tæt på. Herudover vil der være mulighed for at deltage i en række spændende arrangementer, events, familieaktiviteter og guidede ture rundt i København.

>> Læs mere og meld dig til vores søndagsture her

Danmarks Rockmuseum_krediteres Rasmus Hjortshøj - COAST.jpg

Foto: Rasmus Hjortshøj

I forbindelse med udstillingen udgiver Cobe deres første bog med samme titel udgivet af Arvinius+Orfeus Publishing. 

Skal dit billede med i udstillingen?

Digitalkort til Our Urban Living Room

Det officielle UrbanMap bliver en del af udstillingen 'Our Urban Living Room' i Dansk Arkitektur Center fra d. 14. oktober- 8. januar. 

Instagram dine favorit spots i København eller omegn med #UrbanHangout, #UrbanParty eller #UrbanExercise og få dit billede som en pin på det officielle UrbanMap. Brug en af de tre hashtags plus #OurUrbanLivingRoom. 

>> Læs mere om kortet

>> Se kortet

 

FAMILIEWORKSHOPS I FORBINDELSE MED UDSTILLINGEN:
 

Arrangementer i forbindelse med udstillingen:
 

-------------------------
Our Urban Living Room er udviklet af arkitektvirksomheden Cobe i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. Udstillingen er støttet af Realdania og Knud Højgaards Fond. Udstillingens hovedelementer er sponsoreret af Metsä Wood, MARKANT, Skandinaviska Glassystem, CSK Stålindustri og CN3.
-------------------------

Sidst opdateret d. 23. november 2016

}