Hvor er din dagligstue i byen?

Hvor går du hen, når din dagligstue ikke er stor nok til at holde fødselsdagsfest? Eller du mangler et sted udenfor til at slappe af eller dyrke motion?

Instagram dine favorit spots i København eller omegn med #UrbanHangout, #UrbanParty eller #UrbanExercise og få dit billede som en pin på det officielle UrbanMap. Husk at tagge lokationen på billedet så pinnen på kortet bliver placeret korrekt og brug en af de tre hashtags plus #OurUrbanLivingRoom. Det kræver også, at du har en åben profil, før vi kan finde dit billede.

Psst… det er okay at tagge ældre billeder på Instagram fra f.eks. sommerfesten.

Dit billede i ny udstilling

Det officielle UrbanMap bliver en del af udstillingen 'Our Urban Living Room' i Dansk Arkitektur Center fra d. 14. oktober- 8. januar. I udstillingen kan du opleve hvordan arkitekterne i Cobe arbejder med at designe rum, der kan være dit udvidede hjem, din udvidede dagligstue! Her får dit billede en plads, så du også kan inspirere udstillingsgæsterne med dit favorit spot i København.

>> Læs mere om udstillingen her

Urbanmap: #OurUrbanLivingRoom

Klik på kortet for at gå på opdagelse i det officielle UrbanMap, og se hvad Instagram-brugere anbefaler via #OurUrbanLivingRoom på Instagram.

I toppen af kortet kan du filtrere, om du er mest interesseret i #UrbanHangout, #UrbanParty eller #UrbanExercise.

Klik på billedet for at gå på opdagelse i kortet:

digitalkort2

 

6. oktober 2016 / Af Thea Dahl

Sidst opdateret d. 11. oktober 2016