Art of Many and The Right to Space

Nu vender det danske bidrag til sidste års Arkitekturbiennale i Venedig hjem til Dansk Arkitektur Center. Udstillingen ‘Art of Many and The Right to Space’ viser, hvordan danske arkitekter insisterer på at skabe arkitektur af høj kvalitet, der kommer fællesskabet til gode og ikke kun gavner de udvalgte få.

Udstillingsperiode 7. juli 2017 - 1. oktober 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 
 

Art of many åbning

Foto: COAST STUDIO 

Udstillingen rummer ikke bare én dansk arkitekts virke, men derimod flere end 70 arkitektvirksomheder og over 130 modeller, der tilsammen viser det brede samfundsengagement og den humanistiske tilgang, som er kendetegnende for dansk arkitektur. Man kan også opleve en af de helt store fortalere for humanistisk arkitektur, professor Jan Gehl, i en stor videoinstallation. 

'Art of Many and The Right to Space' var Danmarks bidrag til sidste års arkitekturbiennale i Venedig. Biennalen er den mest betydningsfulde arkitekturevent, hvor lande fra hele verden udstiller deres bud på et tema udvalgt af hovedkuratoren.

Dansk Arkitektur Center var af Kulturministeriet udpeget som kommissær for det officielle danske bidrag til den 15. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig. Projektet er støttet af Realdania, Kulturministeriet, Statens Kunstfonds Legat- og Projektstøtteudvalg for Arkitektur, Dreyers Fond og Ny Carlsberg Fonden. 

'Art of Many and The Right to Space' er kurateret af Boris Brorman Jensen og Kristoffer Lindhardt Weiss.

Udstillingen er udviklet i tæt samarbejde med Statens Kunstfonds Legat- og projektstøtteudvalg for Arkitektur.

Film fra udstillingen 

Udstillingen viser en række af kortfilm produceret af Utzon Center. Nedenfor ses en af dem.

Arrangementer i forbindelse med udstillingen 


OMVISNING I UDSTILLINGEN

DEBATAFTEN OG FOREDRAG

HAVNETUR

PÅ STEDET


11. maj 2017 / Af tda@dac.dk

Sidst opdateret d. 15. august 2017