DREYERS ARKITEKTUR GALLERI

I denne udstilling møder vi den næste bølge af dansk arkitektur - fortalt og formidlet af tre unge talentfulde arkitektvirksomheder: lenschow & pihlmann, Arcgency og Studio Fountainhead.

Udstillingsperiode 12. oktober 2017 - 30. december 2017
 
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
 

Dreyer 17 banner

Foto: Dansk Arkitektur Center 

I en serie af tre individuelle udstillinger møder vi tre nystartede arkitektvirksomheder; lenschow & pihlmann, Arcgency og Studio Fountainhead, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nystartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale. 

Derudover har de også det til fælles, at de alle har arbejdet med transformation/renovering af ældre bygninger - en disciplin, der har vundet fornyet interesse i arkitektfaget de senere år. Argency står bag den vellykkede transformering af Absalon Kirke til et kulturhus, lenschow & pihlmann er i gang med at forvandle en gammel gård i Jylland til studieboliger og Studio Fountainhead har stået for renoveringen af maleren Richard Winthers hus.

  • Udstilling 1: lenschow & pihlmann, 12. oktober -  4. november 2017
  • Udstilling 2: Arcgency, 9. november - 2. december 2017
  • Udstilling 3: Studio Fountainhead, 7. december - 30. december 2017

Læs mere om de tre arkitektvirksomheder

>> lenschow & pihlmann
>> Arcgency
>> Studio Fountainhead

Med udstillingen får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der både er højt tempo og højt til loftet; og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nystartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Billeder i forbindelse med udstillingen
 

Stack ll  ALT_VIPP shelter  Orangeri
Orangeri nat  Sølvlogo  Sølvportræt

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

14. juni 2017 / Af tda@dac.dk

Sidst opdateret d. 21. juni 2017