DAC& MEETING

Vi tilbyder konferencegæster en unik oplevelse i historiske omgivelser. Kontakt os for at høre mere om vores konferencepakker til både møder, kurser og konferencer.

dac_huset_konference (1).jpg

Dansk Arkitektur Center ligger i et af Christianshavns smukke, nyrenoverede pakhuse i første parket til Københavns Havn og med udsigt til blandt andet Operaen, Skuespilhuset og Børsen. Med sin tilknytning til arkitekturens verden tilbyder DAC& MEETING unikke rammer for møder og konferencer.


Central beliggenhed
Den centrale beliggenhed gør Dansk Arkitektur Center til et godt valg for virksomheder og organisationer, der har brug for at samle kunder, kolleger eller samarbejdspartnere på et utraditionelt sted, tæt på togforbindelser, Metro og lufthavn.

Klik her for at se 360 graders billedrundtur af Dansk Arkitektur Center

 

For reservation af møde- og konferencelokaler i DAC& MEETING kontakt: 

Jette Jerl Jensen
jjj@dac.dk
Tlf: + 45 3264 5456
Fax: +45 3254 5010


Skræddersyede
arrangementer
Vi tilbyder en række professionelle møde- og konferencefaciliteter. DAC& MEETING har syv konference- og mødelokaler i forskellige størrelser og med plads til mellem 8 og 70 personer, og vi skræddersyr arrangementer i samarbejde med restaurantens kvalitetsbevidste kokke.


Lokalerne er indrettet med moderne faciliteter og velegnede til alt fra mindre møder og kurser til større salgsmøder, kundemøder og konferencer. Kombinationen af høj service, kulturelle aktiviteter og smukke historiske rammer gør Dansk Arkitektur Center til en unik oase for dine møder.

Husets restaurant og café tilbyder et moderne køkken af høj kvalitet.


Uformelle møder i DAC& CAFE

Der er også mulighed for afholdelse af anderledes og uformelle møder i DAC& CAFE.

dac_huset_cafe (3).jpg


Få en omvisning i den aktuelle udstilling

Du kan kombinere dit arrangement med en omvisning i Dansk Arkitektur Centers aktuelle udstilling, og det tekniske personale står selvfølgelig altid klar til at assistere.

 

Sidst opdateret d. 22. august 2014