DAC& MEETING

I Dansk Arkitektur Centers lokaler tilbyder vi konferencegæster en unik oplevelse i historiske omgivelser. Kontakt os for at høre mere om vores konferencepakker til både møder, kurser og konferencer.

DAC set fra Knippelsbro

Dansk Arkitektur Center set fra Knippelsbro

Dansk Arkitektur Center ligger i et af Christianshavns smukke, nyrenoverede pakhuse i første parket til Københavns Havn og med udsigt til blandt andet Operaen, Skuespilhuset og Børsen. Med sin tilknytning til arkitekturens verden tilbyder DAC& MEETING unikke rammer for møder og konferencer.

Central beliggenhed
Den centrale beliggenhed gør Dansk Arkitektur Center til et godt valg for virksomheder og organisationer, der har brug for at samle kunder, kolleger eller samarbejdspartnere på et utraditionelt sted, tæt på togforbindelser, Metro og lufthavn.

BOOK DIT NÆSTE MØDE her

Send os en forespørgsel på en dato for dit næste møde eller konference - og vi vender hurtigst muligt tilbage med et svar.

Book-møde-knap.jpg Meeting-tilmeld-mail-knap.jpg

 

Kontakt DAC& MEETING:
Vi hjælper dig med at sammensætte lokaler, faciliteter og foprplejning til lige netop dit møde. Kontakt os for at høre nærmere.

Jette Jerl Jensen
jjj@dac.dk
Tlf: + 45 3264 5456
Fax: +45 3254 5010

 

dac_huset_konference (1).jpg

Konferencesalen i Dansk Arkitektur Center 

Skræddersyede arrangementer

Vi tilbyder en række professionelle møde- og konferencefaciliteter. DAC& MEETING har syv konference- og mødelokaler i forskellige størrelser og med plads til mellem 6 og 130 personer, og vi skræddersyr arrangementer i samarbejde med restaurantens kvalitetsbevidste kokke.

Lokalerne er indrettet med moderne faciliteter og velegnede til alt fra mindre møder og kurser til større salgsmøder, kundemøder og konferencer. Kombinationen af høj service, kulturelle oplevelser og smukke historiske rammer gør Dansk Arkitektur Center til en unik oase for dine møder.

Har du brug for et sted til mindre og uformelle møder, anbefaler vi at reservere plads i DAC& CAFE. Fra glaskarnappen har du husets bedste udsigt og kan nyde den afslappede stemning i cafeens rammer.

Husets restaurant og café tilbyder et moderne køkken af høj kvalitet.

Klik her for at se 360 graders billedrundtur af Dansk Arkitektur Center

dac_huset_cafe (3).jpg

Hold uformelle møder i DAC& CAFE med byens bedste udsigt over Københavns Havn

Meget mere end mødelokaler

Har du brug for overnatning i forbindelse med din konference? Vil du kombinere dit møde i Dansk Arkitektur Center med en havnetur, en guidet byvandring på Christianshavn eller en omvisning i den aktuelle udstilling? Eller ønsker du hjælp til gaveidéer i vores design- og boghandel?

Dansk Arkitektur Center er et levende hus med udstillinger, ture, arrangementer og en inspirerende arkitekturboghandel og designshop, som kan være med til at gøre dit møde til en udvidet oplevelse med udgangspunkt i vores særlige hus og beliggenhed.

>> Læs mere om byvandringen Arkitekturens stilarter - tur på Christianshavn

>> Se alle vores tilbud om ture i København

>> Se vores aktuelle udstillinger

havnetur

Du kan kombinere dit møde eller konference med f. eks. en havnetur og blive klogere på byens udvikling

Stenens-hjerte-rum1-KRN.jpg

Besøg den aktuelle udstilling på egen hånd eller bestil en omvisning og oplev, hvad Dansk Arkitektur Center har at byde på

27. november 2014 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 27. november 2014