Cases

DAC& MEETINGs konferencelokaler kan bruges til kurser, møder og præsentationer af enhver slags. Både de seriøse og de afslappede.

Nedenstående cases er eksempler på arrangementer, som er afholdt i Dansk Arkitektur Centers faciliteter:

 

Fossil Danmark arrangement i DAC

"Fossil Denmark A/S har været meget tilfredse med den måde som DAC& MEETING har formået at håndtere vores møde og udstilling for vores kunder på. Vi havde inviteret 100 ur- og smykkeforhandlere som først skulle have en præsentation, dette foregik i salen i stueetagen, herefter var der udstilling på første sal, hvor vi også spiste, alt fungerede perfekt og alle i huset var meget hjælpsomme. Der var også rigelig med mad, som var meget veltillavet og smagfuldt. Alt i alt en rigtig god oplevelse."

Dorte Engberg, Fossil Danmark

 

 

 
Karolines KøkkenKarolines Køkken - Debatarrangement
I Konferencesalen diskuterede et debatpanel dansk madkultur med Trine Gregorius som ordstyrer. Arrangementet udnyttede Dansk Arkitektur Centers forskelligartede faciliteter og benyttede husets køkken til at præsentere smagsprøver af Det Ny Nordiske Køkken, inden debatten kunne fortsætte med visioner for fremtidens danske køkken.

 

RockwoolfondenRockwool Prisen
Konferencesalen var dækket op med store blomster, da Rockwool Fonden uddelte deres årlige pris. Rockwool Prisen uddeles til personer, institutioner eller andre, der har gjort en betydningsfuld indsats indenfor bestræbelserne på at forbedre det akustiske, termiske og atmosfæriske indeklima samt fremme udviklingen af dansk byggeri. 

Fra køkkenets receptionsmenu udplukkede arrangøren forskellige retter til den efterfølgende reception i Dansk Arkitektur Centers restaurant.


fremtidens kontor 134x134En dag på fremtidens kontor
BAR FOKA og Branchearbejdsmiljørådet afholdt prisoverrækkelse, hvor 56 studerende fra universiteter og arkitektskoler dystede om at levere det bedste bud på fremtidens kontor.

Afsløringen af vinderprojektet foregik i Konferencesalen, der skulle rumme alle deltagere og gæster. Derefter fortsatte arrangementet under uformelle rammer i DAC& CAFÉ, hvor gæsterne blev budt på forfriskninger. 

Læs mere om Fremtidens Kontor

Sidst opdateret d. 18. november 2014

}