Cases

DAC& MEETINGs lokaler kan bruges til konferencer, møder og kurser af enhver slags. Både de seriøse og de afslappede.

Fossil Danmark arrangement i DAC

Dorte Engberg, Fossil Danmark: 

"Fossil Denmark A/S har været meget tilfredse med den måde som DAC& MEETING har formået at håndtere vores møde og udstilling for vores kunder på. Vi havde inviteret 100 ur- og smykkeforhandlere som først skulle have en præsentation, dette foregik i salen i stueetagen, herefter var der udstilling på første sal, hvor vi også spiste, alt fungerede perfekt og alle i huset var meget hjælpsomme. Der var også rigelig med mad, som var meget veltillavet og smagfuldt. Alt i alt en rigtig god oplevelse."

 

Karolines Køkken

I Konferencesalen diskuterede et debatpanel dansk madkultur med Trine Gregorius som ordstyrer. Arrangementet udnyttede Dansk Arkitektur Centers forskelligartede faciliteter og benyttede husets køkken til at præsentere smagsprøver af Det Ny Nordiske Køkken, inden debatten kunne fortsætte med visioner for fremtidens danske køkken.

 

Rockwool Prisen

Konferencesalen var dækket op med store blomster, da Rockwool Fonden uddelte deres årlige pris. Rockwool Prisen uddeles til personer, institutioner eller andre, der har gjort en betydningsfuld indsats indenfor bestræbelserne på at forbedre det akustiske, termiske og atmosfæriske indeklima samt fremme udviklingen af dansk byggeri. 

Fra køkkenets receptionsmenu udplukkede arrangøren forskellige retter til den efterfølgende reception i Dansk Arkitektur Centers restaurant.

 

En dag på fremtidens kontor

BAR FOKA og Branchearbejdsmiljørådet afholdt prisoverrækkelse, hvor 56 studerende fra universiteter og arkitektskoler dystede om at levere det bedste bud på fremtidens kontor.

Afsløringen af vinderprojektet foregik i Konferencesalen, der skulle rumme alle deltagere og gæster. Derefter fortsatte arrangementet under uformelle rammer i DAC& CAFÉ, hvor gæsterne blev budt på forfriskninger. 

  

 

Sidst opdateret d. 31. august 2016