Det nye DAC

I 2018 åbner det nye Dansk Arkitektur Center på havnefronten i København ved siden af Den Sorte Diamant. Det nye DAC bliver hjertet i BLOX, der med butikker, cafe og restaurant, virksomheder, boliger og en ny indbydende kulturplads bliver byens nye mødested ved vandet.

Bryghusprojektet_003.jpg

BLOX, der tidligere gik under navnet Bryghusprojektet, opføres af Realdania med visionen om at binde byen og havnen sammen og skabe et nyt kulturelt og erhvervsmæssigt samlingspunkt i byen.

Det nye Dansk Arkitektur Center bliver en international oplevelsesdestination for dansk arkitektur, byggeri og byudvikling. Det bliver mødestedet for professionelle, der arbejder med fremtidens intelligente og bæredygtige byggerier og byer. Og det bliver et nyt samlingspunkt i hjertet af København for både lokale og turister, der vil vide mere om fremtidens globale-danske arkitektur, byggeri og byer.

Vær med 

Med det nye DAC ønsker vi at skabe en platform for formidling, dialog og udvikling af dansk byggeri og byudvikling, der bringer byggeriets og byudviklingens parter sammen på tværs af traditionelle skel.

Hvis du vil vide mere om visionen for det nye Dansk Arkitektur Center og mulighederne for dig eller din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os.   

Læs mere om BLOX:

Kontakt os

Har du idéer til samarbejde og partnerskaber for DAC eller vil du høre mere om DACs aktiviteter i BLOX, så kontakt en af DACs programchefer.

Tanya Lindkvist
Ansvarlig for udstillings- og publikumsaktiviteter - herunder ture, events, arrangementer, familie- og undervisningsaktiviteter.

Nikolaj Sveistrup
Ansvarlig for partnerskaber, netværk og faglige aktiviteter for professionelle og beslutningstagere inden for byledelse og byudvikling i både det private og det offentlige.

Sidst opdateret d. 9. maj 2017