BUILDING BRANDING WORKING

Hør Peter Høltermand, SEB Bank, og Lene Tranberg, Lundgaard & Tranberg, fortælle og samtale om, hvordan SEB Banks nye hovedsæde på Kalvebod Brygge i København har skabt værdi og været med til at transformere bygherrens virksomhed, når DAC byder velkommen til arrangementet BUILDING BRANDING WORKING om arkitektur, identitet og værdi.

SEB Bank: Når arkitektur skaber værdi

SEB_kontraframe_497.jpg

SEB Bank. Foto: Kontraframe

Kom og hør Peter Høltermand, landechef for SEB Bank i Danmark, og Lene Tranberg, partner og arkitekt i Lundgaard & Tranberg, fortælle og samtale om, hvordan SEB Banks nye hovedsæde på Kalvebod Brygge i København har skabt værdi og været med til at transformere bygherrens virksomhed, når DAC byder velkommen til arrangementet BUILDING BRANDING WORKING om arkitektur, identitet og værdi.

Som indledning på arrangementet vil Jens Martin Skibsted, Founding Partner & Creative Director (KiBiSi & Biomega) fortælle om sin bog Instant Icon, hvor han bl.a. ser på arkitekturens evne til at skabe begivenheder og ikoner og brande byer og lande, og hvordan det kan overføres til produktudvikling og længere ind i virksomheden. Hør hans tese for, hvad et instant icon er. Som deltager vil der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage i samtalen. Aftenens moderator: Jesper Pagh.

Arrangementet finder sted i forbindelse med DACs udstilling Playing Seriously, som bl.a. omhandler Vitras udvikling af deres campus i Weil am Rhein. I november besøgte Vitras indehaver og bestyrelsesformand Rolf Fehlbaum DAC, hvor han bl.a. gav en forelæsning, som kan ses på Arkitektur-TV.Dato:
18. januar 2011

Tid: kl. 17.30 - 20.00

Sted: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27 B, 1401 Kbh. K 

Arrangør: DAC

Pris: Arrangementet er gratis, tilmelding nødvendig 

Tilmelding via dette link

Konktaktperson på DAC: Kari Haugan Engberg, khe@dac.dk  

BUILDING BRANDING WORKING
 
Dato 18. januar 2011
Tid 17.30-20:00

Sidst opdateret d. 21. januar 2014