Åbningsseminar: Biogasanlæg - arkitektur og landskab

I forbindelse med åbningen af miniudstillingen Biogasanlæg - arkitektur og landskab i Dansk Arkitektur Center, afholdes et åbningsseminar med taler af bl.a. Miljøminister Ida Auken.

Udstillingen viser syv pilotprojekter, som på hver deres måde illustrerer biogasanlæg, der indeholder vidt forskellige landskabelige udfordringer og arkitektoniske løsninger.

Kom og snak med arkitekterne bag pilotprojekterne, mød Miljøminister Ida Auken og Realdanias Direktør Hans Peter Svendler og bliv, sammen med resten af branchen, klogere på, hvordan biogasanlæg uden store meromkostninger, integreres i det danske landskab.

Projektet Biogasanlæg - arkitektur og landskab er et samarbejde mellem Naturstyrelsen og Realdania. Formålet har været at udvikle viden om og metoder til sikring af arkitektoniske og landskabelige kvaliteter ved planlægning og placering af biogasanlæg.

 

Dato og tid: 15. april 2013 kl. 14:00-16:30

Sted: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, København K

Tilmelding: Af hensyn til arrangementets rammer beder vi dig bekræfte din tilmelding på www.naturstyrelsen.dk/biogas eller på mail til Lasse Jensen, lajen@nst.dk, senest torsdag den 4. april 2013.

Download invitation (PDF)

Læs mere om projektet på Naturstyrelsens website

 

Program:

Eftermiddagskaffe fra kl .13.30

14:00: Vicedirektør Sven Koefoed-Hansen, Naturstyrelsen, byder velkommen

14:05: Miljøminister Ida Auken åbner udstillingen

14:20: Direktør Hans Peter Svendler, Realdania, fortæller om projekter i kulturlandskab

14:35: Problemstillinger og løsningsforslag  fra projektet, v. rådgivergruppen bestående af COWI, Gottlieb Paludan  og Tankestreg Arkitekter

Pause

15:30: Perspektiverende anbefalinger, v. Kræn Ole Birkkjær, Videncentret for landbrug, medlem af projektets ekspertpanel.

16:00: Diskussioner, drøftelser og spørgsmål mellem deltagere og oplægsholdere

16:30: Udstillingen er åben

 

Åbningsseminar: Biogasanlæg - arkitektur og landskab
 
Dato 15. april 2013
Tid 14:00-16:30

Sidst opdateret d. 21. januar 2014