Behind the Scenes: COWI

Smart planlægning giver smarte byer - kom med bag facaden, når Dansk Arkitektur Center og en række innovative og kreative aktører inviterer til branche-get-together og giver dig indblik i virksomheden, dens projekter og menneskene bag. Til Behind the Scenes møder du branchen på tværs af fagskel, får viden om aktuelle og brancherelevante tendenser og tematikker, og styrker dit professionelle netværk.

behind-the-scenes-cowi.jpgCOWI inviterer indenfor til et indblik i deres tilgang og metoder til SMART Planning.

SMART Cities er efterhånden et velkendt tema og koncept. Mange vil typisk forbinde konceptet med nye tekniske løsninger, der gør hverdagen i byen lidt smartere og lettere. Men SMART Cities bør og kan dog i lige så høj grad være et produkt af smart planlægning. Stor tværfaglighed i planlægningen suppleret med nye teknologiske metoder kan være med til at danne fundamentet for en smartere by i et langt bredere perspektiv.

Program:

Mette Mogensen, Udviklingschef i Buildings, Managementfortæller om vigtigheden ved stor tværfaglighed på et tidligt tidspunkt i planlægningsprocessen

Jesper Falk, Sektionsleder i Surveying and Land Administration,fortæller om hvordan brugen af droner giver nye muligheder indenfor f.eks. opmåling, overvågning og visualisering

Rasmus Albrink, Markedschef i Urban Planning and Transportfortæller om hvordan byernes trafikale kaos kan håndteres med systemet COWI City Sense.

Om COWI:

Fra verdens største skråstagsbro i Kina over udviklingsplanlægning i Afrika til genopretningen af Skjern Å. Selv isbjørnene på Arktis har nydt godt af COWIs råd.

Der ligger mere end 80 års historie bag det COWI, vi kender i dag. Det hele begynder med en ung ingeniør, der i en lille lejlighed på Vesterbro projekterer nordens største danserestaurant og tager de første skridt hen imod en international virksomhed. COWI blev grundlagt i 1930 af dr. techn., civilingeniør Chr. Ostenfeld.

>> Læs mere om COWI

Behind the Scenes: COWI
 
Dato 1. december 2014
Tid 15.30-17.30
Vis på kort Sted COWI A/S
Parallelvej 2
2800 Kongens Lyngby
Pris 75 kr.
Kontaktperson Nanna Gyrithe Jardorf

Sidst opdateret d. 25. august 2014