Babywalks – Havnen

Er du på barsel? Og træt af at sidde derhjemme? Så find barnevognen frem, kom ud i foråret og oplev nye sider af København. Måske du ikke er vant til at se byen med børnevenlige øjne – hvor ligger de gode legepladser og de sjove byområder?

På Dansk Arkitektur Centers babywalks kan du få inspiration til at se København fra børnehøjde og samtidig få et spændende indblik i byens planlægning og arkitektur, mens dit barn sover formiddagslur!

Ruterne er planlagt så der samtidig er mulighed for at proviantere samt pusle undervejs eller i starten/slutningen af turen. Babywalks er arrangeret i samarbejde med Børn i Byen.

Om turen - havnen

Vandringen giver et fint indblik i skiftet fra industrihavn til havnen som rekreativ zone for både børn og voksne. Turen sætter fokus på havnens afgørende betydning for byens udvikling, når den starter ved Fisketorvets Havnebad og herefter gør stop ved Lundgaard & Tranbergs byggerier på Havneholmen. Området er stort set er færdigudbygget med spektakulært bolig- og erhvervsbyggeri. På nærmeste hold opleves, hvorledes det gamle brokvarter Vesterbro er blevet tæt knyttet til Amager og Ørestad takket være Bryggebroen, som bruges af over 8.000 borgere dagligt. På den anden side af havneløbet gøres holdt ved de tre historiske siloer fra Sojakagefabrikkens tid, som er blevet bevaret og omdannet til moderne boligbyggeri - frøsiloen med hjælp fra hollandske MVRDV. Turen ender ved Havnepark Syd på Islands Brygge, hvor der vil være mulighed for ophold og leg.

>> Se også babywalks på ydre Nørrebro

>> Prøv også vores søndagsture i indre København

Babywalk_6.JPG 

Babywalks – Havnen
 
Dato 8. maj 2014
Tid 10:00 - 11:30
Vis på kort Sted Start: Havneholmen 25 bag Fisketorvet
Slut: Havnepark Syd legeplads
Pris 50 kr.
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Kristina Neel Jakobsen

3. april 2014 / Af Julie Ingstrup

Sidst opdateret d. 25. august 2014