DK2050 konference: Fremtidens muligheder – nutidens handlinger

Der er ikke kun én vej til et grønt Danmark i balance. Den 5. november 2014 præsenteres fire nye fremtidsscenarier for Danmarks grønne omstilling. Er det stat, kommuner, erhvervsliv, borgere eller er det bundlinjen, der skal drive omstillingen, og hvilke muligheder og dilemmaer stiller det samfundet over for? Konferencen stiller skarpt på fremtidens muligheder og nutidens handlinger.

dk2050-kort.png

På konferencen præsenteres resultaterne af DK2050 - et unikt tværgående offentligt-privat samarbejde, hvor politikere, ingeniører, borgere, arkitekter, fonde, embedsfolk, økonomer og forskere har taget teten og set fremtiden i øjnene.
 
Hvilke muligheder har din by og region frem mod 2050 - og hvilke handlinger kræver det nu? Oplev forskere, fagfolk, internationale aktører, arkitekter og politikere folde fremtidens grønne perspektiver ud på konferencen 'Fremtidens muligheder - nutidens handlinger'.

Oplev blandt andre:
Key note speaker, Simon Giles, director, Intelligent Cities Strategy, Accenture
Jesper Nygård, adm. direktør, Realdania
Katherine Richardson, professor, Københavns Universitet

Moderator: Martin Krasnik, journalist DR 

PROGRAM

08.30: Kaffe og registrering

09.30-12:30: Fremtidens muligheder - sådan ser vi fremad
En række oplæg udfolder de udfordringer byer og byregioner står over for, viser hvordan DK2050 har kigget ind i fremtiden og præsenterer fire mulige Danmarksscenarier for år 2050.                                

13:30-16:15: Hvordan ser Danmark ud i 2050 - og hvad kræver det af os?
En række oplæg viser billeder af Danmark i 2050, af kort over fremtidens infrastruktur, demografi og vækst, hvilke bytyper forgår og hvilke kommer til, hvad koster den grønne omstilling, og ikke mindst hvad kræver den af os nu? Eftermiddagen afsluttes med en paneldebat om, hvordan vi sikrer et Danmark i balance.

>> Se det fulde program her (PDF)

Afholdes hos: Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København S

Spørgsmål vedrørende konferencen bedes rettes til Charlotte Buch 

DK2050 konference: Fremtidens muligheder – nutidens handlinger
 
Dato 5. november 2014
Tid 9:30-16:30
Vis på kort Sted Rambøll
Hannemanns Allé 53, 2300 København S
Pris 1.200 kr.
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Charlotte Buch
 
Bemærk

Hvis du ønsker at modtage en faktura i stedet for at betale med kreditkort, så send en mail med betalingsinformationer til Charlotte Buch (cbu@dac.dk)

1. oktober 2014 / Af mae@dac.dk

Sidst opdateret d. 4. november 2014