Arkitekturrejse til biennalen i Venedig - UDSOLGT

NB: TUREN ER UDSOLGT. Kom bag facaden på verdens største arkitekturbegivenhed, Den Internationale Arkitekturbiennale i Venedig. Dansk Arkitektur Center og ArkiTours inviterer på arkitekturrejse fra den 2. - 4. oktober.

Venedig-arkitekturrejse.jpg

Hvert andet år valfarter arkitekturinteresserede til Venedig, når arkitekter fra hele verden præsenterer deres udfordrende og inspirerende tanker og projekter på den Internationale Arkitekturbiennale, der er verdens største arkitekturbegivenhed.

Nu har du muligheden for at komme helt tæt på biennalen, når Dansk Arkitektur Center og ArkiTours inviterer på arkitekturrejse til Venedig fra den 2. - 4. oktober.

Det kan du opleve på turen:

På turen besøger vi både den danske og flere af de nationale pavilloner samt hovedudstillingen sammen med DACs mangeårige danske samarbejdspartner i Venedig. Vi har sat en hel dag af til at besøge biennalen, så der er mulighed for at fordybe sig og nyde de mange internationale bidrag.

Udover biennalen, vil du på arkitekturrejsen blive introduceret til ny arkitektur og byudvikling i Venedig, når vi sammen med vores lokale italienske guide bl.a. besøger et nyere venetiansk boligbyggeri.

Derudover besøger vi museet for samtidskunst, Punta della Dogana, ligesom vi også besøger Spazio Vedova, et tidligere saltlager, som nu er indrettet til galleri for den afdøde venetianske maler Emilio Vedova. Den italienske arkitekt Renzo Piano har stået for renoveringen. 

Der vil også blive tid til en fælles middag på udvalgt restaurant samt et besøg med guide i Peggy Guggenheim Collection

Taler_Venedig.jpgDen Internationale Arkitekturbiennale
Biennalens hovedkurator er den hollandske stjernearkitekt Rem Koolhaas, der står for den tematiske hovedudstilling i Arsenale di Venezia - byens gamle skibsværft - mens størstedelen af biennalen findes i Giardini-parken, hvor de forskellige nationale pavilloner er placeret.

Rem Koolhaas har under overskriften Fundamentals formuleret det overordnede tema for hovedudstillingen og dermed sit ønske til, hvad de mere end 40 nationale udstillinger skal tage afsæt i.

Udstillingerne skal skabe fokus på modernitetens arkitektur samt de seneste 100 års traditioner og retninger. Hvad er arkitektur i en tid, hvor nationale arkitekturretninger mere eller mindre er blevet erstattet af en global tænkning?Åbning af den danske pavillon på Arkitekturbiennalen 2012 med udstillingen Possible Greenland.

Dansk Arkitektur Center har siden 2004 været udpeget som kommissær for udarbejdelsen af det officielle danske bidrag til Arkitekturbiennalen og har i år udpeget den internationalt anerkendte danske landskabsarkitekt Stig L. Andersson til at stå i spidsen for den danske pavillon.

Stig L. Andersson er professor, landskabsarkitekt og kreativ direktør og grundlægger af arkitektvirksomheden SLA, der står bag en lang række nyskabende byrum og masterplaner i både Danmark, Norden og Europa. På biennalen er et Stig L. Anderssons ambition at skabe en udstilling, der undersøger fundamentet for den danske modernitets fremkomst, dens kollaps samt ser på, hvor dette kollaps kan føre os hen i fremtiden. 

>> Læs mere om det danske bidrag til Arkitekturbiennalen

 

Praktiske informationer  


Turen inkluderer:

Fly tur/retur Kastrup-Venedig

2 overnatninger inkl. morgenmad på Hotel Al Nuovo Teson i delt dobbeltværelse 

Fælles middag ekskl. drikkevarer

Entré til: Arkitekturbiennalen, Punta della Dogana, Peggy Guggenheim Collection

Lokal italiensk guide

Guide til Arkitekturbiennalen, Arsenale

Dansk guide til de nationale udstillinger

Rejseleder fra Dansk Arkitektur Center/ArkiTours


Bemærk at prisen ikke inkluderer afbestillings- og rejseforsikring

 

Dato: Arkitekturrejsen finder sted fra den 2.- 4. oktober 2014

Pris: 7.950 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 690 kr.

Tilmeldingsfrit: 28. maj 2014. Betaling finder sted sammen med tilmelding. Tilmelding sker via boksen nederst på siden. 

Kontaktperson: Spørgsmål ved turens program, betaling etc. kan rettes til Dorte Augustenborg via mail dau@dac.dk eller telefon 22 29 19 31.

Teknisk rejsearrangør: BilletKontoret

Arkitekturrejse til biennalen i Venedig - UDSOLGT
 
Dato 2. - 4. oktober 2014
Sted Venedig
Arrangør Dansk Arkitektur Center og ArkiTours
Kontaktperson Dorte Augustenborg
 
Bemærk

NB: TUREN ER UDSOLGT

Sidst opdateret d. 17. juni 2014