PÅ STEDET: Enghaveparken - UDSOLGT

OBS: ARRANGEMENTET ER UDSOLGT! Enghaveparken skal fornyes og i samme greb opsamle og omdirigere regnvand. Hvordan løser man det i en park, der oven i hatten rummer en landskabsarkitektonisk fredning? Svaret kommer vi nærmere, når vi møder Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell, arkitekt Flemming Rafn Thomsen fra arkitektvirksomhedenTredje Natur, arkitekt Mette W. Zeuthen fra Områdefornyelsen Centrale Vesterbro, og repræsentanter fra hhv. HOFOR, COWI og Kulturstyrelsen PÅ STEDET.

Enghaveparken giver København dobbeltværdi. Illustration_Arkitektfirmaet TREDJE NATUR.jpg

Illustration: COWI, Tredje Natur og Platant

Arrangementet er allerede udsolgt!


HUSK, der stadig er pladser til arrangementet På Stedet: Kvæsthusprojektet den 18. marts

>> Læs mere og tilmeld dig her 

Enghaveparken bliver årligt besøgt at 1 mio. københavnere. Parken åbnede som bypark tilbage i 1929 og er fyldt med historiske referencer. En musiktribune tegnet af Arne Jacobsen, skulpturer, springvand og bænke på linje som vi kender det fra franske byparker og haveanlæg. Træder man ind ad lågen, popper der straks billeder op på nethinden fra en svunden tid. Dette stykke ny klassicistisk by natur har opnået fredning til glæde for nogle og som udfordring for andre, for hvordan sikrer man de mange bevaringsværdige kvaliteter og samtidig udvikler og fremtidssikrer et centralt byrum i København? Dette PÅ STEDET giver dig muligheden for at komme lidt tættere på svaret.

I samarbejde med Områdefornyelsen Centrale Vesterbro, inviterer vi på en guidet tur i Enghaveparken, hvor vi skal høre om planerne for fornyelsen. I parken fortæller Morten Kabell om Københavns overordnede strategier for klimasikring og skybrudsløsninger. Herefter tager Flemming Rafn Thomsen over, og fortæller om de konkrete løsninger i fornyelsen af parken. Tredje Natur, Platant og COWI udgør rådgiverteamet på fornyelsen. Efter turen i parken, går vi over på Vesterbro Ny Skole, hvor Områdefornyelsen er vært for fortsættelsen af arrangementet, der byder på varm suppe og muligheden for at spørge ind til arbejdet med fredninger og skybrudsløsninger. Her deltager også Nis Fink og Jes Clauson-Kaas fra HOFOR, Simon Harboe fra Kulturstyrelsen og Louise Risør, COWI.

Tag med og følg udviklingen.

Tak til Områdefornyelsen Centrale Vesterbro og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, der er bidragyder til arrangementet.

 

PÅ STEDET: Enghaveparken - UDSOLGT
 
Dato 25. februar 2015
Tid 17:30-20:00
Vis på kort Sted Foran tribunen i Enghaveparken
Enghavevej
1761 København V
Pris 50,- (Særpris)
Arrangør DAC i samarbejde med Områdefornyelsen Centrale Vesterbro
Kontaktperson Ingelise Ihle Andersson

30. januar 2015 / Af Sidsel Hartlev

Sidst opdateret d. 24. februar 2015