Udstillingsåbning: Rebuild by Design

Udstillingen 'Rebuild by Design' giver et internationalt perspektiv på spørgsmålet omkring hvordan vi skal klimatilpasse vores byer.

Big U.jpg

BIG Architects

Mange husker måske billederne af et mørklagt Manhattan, hvor metrotunnellerne blev fyldt med vand, tusindvis af hjem og biler blev ødelagt og folk blev evakueret. Det skal de vindende projekter fra konkurrencen 'Rebuild by Design' gerne kunne forhindre i fremtiden. Udstillingen af samme navn på Dansk Arkitektur Center viser hvordan. Seks af de projekter der var med i konkurrencen fik tildelt samlet set 920 millioner dollars (ca. 5,4 milliarder kr.) til at føre dem ud i livet.

Kom til åbning af udstillingen hvor bl.a. Senior Advisor, Henk Ovink fra Secretary of Housing and Urban Development, vil fortælle om Rebuild by Design projektet.

YDERLIGERE INFORMATION

I forbindelse med udstillingsåbningen afholder Dansk Arkitektur Center et internationalt symposium om resiliente og bæredygtige byer. Tilmeld dig på nedenstående link:

>> Tilmeld dig symposiet her

>> Læs mere om udstillingen

Udstillingsåbning: Rebuild by Design
 
Dato 5. februar 2015
Tid 16:30-18:30
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris Gratis
Arrangør Udstillingen er støttet af Realdania og er udviklet af Rebuild by Design i samarbejde med Dansk Arkitektur Center.
Kontaktperson Anna Bisgaard-Nøhr

7. januar 2015 / Af mae@dac.dk

Sidst opdateret d. 29. januar 2015