På Stedet: DOKK1

Kom med når På Stedet tager dig med bag facaden på DOKK1 i Aarhus og hør seniorpartner hos arkitektvirksomheden, schmidth hammer lassen architects, Kim Holst Jensen, fortælle om tilblivelsen af det moderne bibliotek.

På stedet DOKK1_schmidt_hammer_lassen_architects_007.jpg

Kom tæt på nogle af eksemplerne fra udstillingen 'Banebrydende byggeri', når Dansk Arkitektur Center inviterer ud i Danmark. Mød op På Stedet, og få historien når arkitekten, ingeniøren, bygherren eller anden central nøgleperson bag byggeriet fortæller.

DOKK1 er en vigtig brik i udviklingen af havnen i Aarhus. Det er det første institutionsbyggeri i området, der via sine offentlige funktioner skal være med til at skabe liv og aktivitet, og koble byen med havnen.

DOKK1 er Aarhus' nye Hovedbibliotek og Borgerservice og bygningen er det største kommunale anlægsprojekt i kommunens historie. Huset er på 28.000 m2 og indeholder Europas største automatiske p-anlæg.

Kom med, når seniorpartner hos arkitektvirksomheden schmidt hammer lassen architects, Kim Holst Jensen, tager os med bag facaden i DOKK1. Desuden deltager chef for Hovedbiblioteket i Dokk1, Knud Schulz, i arrangementet.

Tag med og følg udviklingen.

En del af udstillingen 'Banebrydende Byggeri' 

Arrangementet er en del af en række På Stedet-arrangementer og knytter sig til udstillingen 'Banebrydende byggeri - 100 danske gennembrud, der ændrede verden'.

>> Læs mere om udstillingen

>> Se andre På Stedet-arrangementer

På Stedet: DOKK1
 
Dato 3. november 2015
Tid 17:00-19:00
Vis på kort Sted DOKK1 Hovedindgang
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
Pris 135 kr. / 70 kr. (studerende)
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Ingelise Ihle Andersson

24. september 2015 / Af Mathias Eckersberg

Sidst opdateret d. 30. oktober 2015