Behind the Scenes: Redskaber til forandring

Kom forbi til en inspirerende og hyggelig eftermiddag og få indblik i Gehl Architects arbejdskultur- og metode. Mød bl.a. adm. direktør, Helle Søholt. Arrangementet bliver afholdt på engelsk.

IMG_9370.JPG

Byliv i San Fransisco. Foto: Gehl Architects

Forskningsbaseret bybygning

Gehl Architects er en af Danmarks mest internationalt orienterede arkitektvirksomheder og åbnede således sidste år kontorer i både San Francisco og New York. Tegnestuens arbejde bygger på forskning, og både deres bybygningsprincipper og -redskaber er udviklet ved Kunstakademiets Arkitektskole under overskrifter som "Livet mellem Husene" og "Byer for Mennesker". Udviklings- og formidlingsarbejdet fortsætter dels på tegnestuen, dels i Gehl Institute, der er en non-profit-organisation etableret i 2014. Arrangementet bliver afholdt på engelsk. 

IMG_9239.JPG

Børn og byliv i San Fransisco. Foto: Gehl Architects

Redskaber til at udvikle byens liv

Til Behind The Scenes vil arkitekt og administrerende direktør Helle Søholt fra Gehl Architects fortælle om redskaber til at udvikle byens liv, blandt andet om prototyper som en metode til at skabe fornyelse, læring og dialog. Med udgangspunkt i tegnestuens arbejde vil hun også tale om prototyper som et redskab til at skabe visioner og nye måder at samarbejde om byens udvikling på.

Gehl Architects har blandt andet fungeret som rådgiver for storbyer som New York, Moskva og Sydney og arbejder på alle skalaer med visioner, strategier, analyser, masterplaner og byrumsdesign.

>> Se andre Behind the Scenes-arrangementer

RABAT FOR BYG-MEDLEMMER

Der er 30% rabat for medlemmer af BYG-netværket på dette og andre fagligt relevante arrangementer. Er du medlem skal du vælge billettypen for BYG-medlemmer, når du tilmelder dig.

Er du ikke medlem af BYG netværket? Læs mere og tilmeld dig og din virksomhed her

Behind the Scenes: Redskaber til forandring
 
Dato 3. november 2015
Tid 15:30-17:30
Vis på kort Sted Gehl Architects
Vesterbrogade 24, 5.sal
1620 København V
Pris Standart 75 kr. / BYG medlemmer 50 kr.
Arrangør Dansk Arkitektur Center & Gehl Architects
Kontaktperson Maiken Nicolaisen

24. september 2015 / Af jla@dac.dk

Sidst opdateret d. 2. november 2015