Inspirationsaften for undervisere: Update - gør byen smart

Kom til en eksklusiv inspirationsaften for undervisere, hvor du får en spændende omvisning i udstillingen ’Update – gør byen smart’. Med udstillingen Update sætter vi fokus på morgendagens smarte byer og rejser en debat om, hvordan vi kan bruge Big Data til at skabe bedre byer, uden for meget big brother.

Update

Forårets udstilling 'Update - gør byen smart' er den første større i Danmark om de Smart Cities teknologier, der over de kommende år kan komme til markant at forandre måden, vores byer fungerer på.

Den 6. april inviterer vi undervisere i grundskoler og på ungdomsuddannelser til inspirationsaften i udstillingen. Kom og oplev udstillingen med projektlederen, der har været med til at skabe 'Update', og hør , hvad DAC& LEARNING har på programmet i foråret 2016. Vi byder også på forfriskninger undervejs.

>> Tilmeld dig inspirationsaftenen for undervisere


Om udstillingen

Hvordan forandrer Smart Cities teknologier vores byer? Byerne er på vej på nettet og er ved at lære at kommunikere med sig selv og med borgerne. F.eks. kan man forestille sig om 10 år, at bilerne taler med hinanden og undgår sammenstød, køer og propper.

I udstillingen 'Update - gør byen smart' kan du bl.a. opleve de bedste danske og internationale Smart Cities løsninger, besøge fremtidens smarte by som streetkunstneren Mormor forestiller sig den, gå rundt i en interaktiv udgave af Vester Voldgade og møde Smart Citizens fra hele verden.

>> Læs mere om udstillingen 

Inspirationsaften for undervisere: Update - gør byen smart
 
Dato 6. april 2016
Tid 16:30 - 18:30
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris 50 kr.
Kontaktperson Kristina Neel Jakobsen
 
Bemærk

TILMELD DIG ARRANGEMENTET:


>> Betal din billet med dankort


>> Betal din billet med faktura

22. februar 2016 / Af lbm@dac.dk

Sidst opdateret d. 30. marts 2016