Byg for Børn – Indiens Arkitektur i KAPLA

Palmer, bambus, Chai og farverige sarier. I hele vinterferien omdanner vi salen i Dansk Arkitektur Center til et byggeværksted for hele familien inspireret af den indiske arkitektvirksomhed Studio Mumbai. Vi bygger arkitektur i KAPLA-klodser og minimursten - og vi bygger huse til by og land.

Byg for børn - KAPLA m. tekst

Tag familien med i vinterferien

Tag hele familien med i vinterferien, når vi inviterer børn og voksne til at bygge indisk arkitektur. I kan gå på opdagelse i udstillingen om Studio Mumbai og finde inspiration til jeres byggeri. Dansk Arkitektur Centers guider står klar med viden og gode råd. 

Arkitektur for børn

Hvordan bygges huse, der skal modstå den stærke monsunregn eller skærme for den stærke sol? Eller hvordan ser et hus ud, når man lader sig inspirere af indiske templer og smukke håndværkstraditioner? 

Byg med KAPLA-klodser og minimursten

Workshoppen foregår ved, at deltagere får tildelt en byggegrund i byen eller på landet i de forskellige egne i Vores Indien. Her skal de ved hjælp af forskellige byggetekniker med minimursten og KAPLA-klodser i træ bygge deres bud på, hvordan f.eks. en bolig, en skole eller noget helt andet ser ud, når man gir' den som både håndværker og arkitekt.

Deltag i Instagram-konkurrencen

Til sidst kan du tage et foto af dit byggeri og deltage i vores Instagram-konkurrence. Der er tre kasser KAPLA-klodser på højkant til tre vindere. 
Hashtags: #DACKapla #DACfamilieworkshop

>> Se tidligere deltageres instagram-fotos

Tidspunkt: Workshoppen afholdes både om formiddagen fra 10:00-13:00 og om eftermiddagen fra 13:30-16:30 i hele vinterferien fra den 14. til den 21. februar.

Priser og billetter: Billetter koster DKK 95.00 pr. person - både barn som voksen må have hver sin billet. For DKK 125.00 kan man købe en pakke med billet til workshoppen samt kaffe/chai te/kakao & ingefærsmåkager efterfølgende. Er du DSB Plus medlem kan du købe billet til en rabatpris på 100.00 pr. deltager inklusiv kaffe/chai/te/kakao & ingefærsmåkager.

Målgruppe: Fra 3 år
 

>> Se Dansk Arkitektur Centers øvrige tilbud for børn og voksne i vinterferien

>> Tilmeld dig Dansk Arkitektur Centers nyhedsbrev for børnefamilier

 

Byg for Børn – Indiens Arkitektur i KAPLA
 
Dato 14. februar 2016
Tid 10:00-16:30
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris Standard: 95 kr. pr. person (både barn som voksen må have billet) - Pakke: 125 kr. pr. deltager inkl. kaffe/chai te/kakao & ingefærsmåkager - Rabat for DSB Plus medlemmer: 100 kr. pr. deltager inkl. kaffe/chai te/kakao & ingefærsmåkager
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Kristina Neel Jakobsen

19. januar 2016 / Af jla@dac.dk

Sidst opdateret d. 22. februar 2016