UDSOLGT: Familieworkshop: Tegn og byg - 'Villads fra Valby' og 'Mig og min familie'

Kom til højtlæsnings- og familieworkshop på Dansk Arkitektur Center i forbindelse med litteraturfestivalen KBH Læser. Her kan du få en sjov og aktiv litteraturoplevelse med de to børnebogsforfattere Anne Sofie Hammer (Villads fra Valby) og Anja Hitz (Mig og min familie). Børn og andre kreative sjæle har mulighed for at tegne eller arbejde med modelbyggeri i forlængelse af højtlæsningerne.

Tegn-og-byg.jpg

Den 27. februar slår Dansk Arkitektur Center dørene op til en fantastisk litteraturoplevelse, som du ikke må gå glip af! Tag familien i hånden og tilbring en hyggelig eftermiddag med højtlæsning, tegning og modelbyggeri.

De to børnebogsforfattere Anne Sofie Hammer og Anja Hitz inviterer børn og forældre ind i universet fra henholdsvis Villads fra Valby og Mig og min familie. Samtidig får børn og forældre mulighed for at udfolde deres kreative evner i form af tegning eller arbejde med modelbyggeri i forlængelse af højtlæsningen.

Efter oplæsningen af Villads fra Valby vil illustrator Dina Gellert guide børnene til at tegne elementer fra det, de har hørt om Villads under højtlæsningen, og hun vil også vise, hvordan hun selv tegner. Efter oplæsningen af Mig og min familie vil en guide/underviser fra Dansk Arkitektur Center introducere til en byggeopgave, hvor man bygger et hus til fremtidens familie.

Program

13-14.15: Villads fra Valby med forfatter Anne Sofie Hammer og illustrator Dina Gellert

14.15-14.30: Pause

14.30-16.00: Mig og min familie med forfatter Anja Hitz og workshop v. Dansk Arkitektur Center

>> Læs mere om Anne Sofie Hammer

>> Læs mere om Anja Hitz

OBS! Billetten giver adgang til begge oplæsninger og workshops, men der er også mulighed for kun at komme til én af dem. Pausen er kl. 14.15-14.30.

Der er maks. plads til 50 personer ved hver workshop. Derfor anbefaler vi at I køber billetterne i forvejen, så I undgår at komme forgæves, hvis der er udsolgt. Både voksne og børn skal købe billet.

BILLETTER OG PRISER

Husk at vælge 'Tilføj ekstra deltager' ved tilmeldingen da man ellers kun køber én billet. 
Det er ikke nødvendigt at printe billetterne, oplys blot jeres navne ved ankomst. 

  • Børn i byen medlemsbillet: 50 kr. pr. person (både voksne og børn skal købe billet)
  • Standard billet: 75 kr. pr. person (både voksne og børn skal købe billet) 
  • Pakke billet: 100 kr. pr. person inkl. kaffe/kakao & chokolade (både voksne og børn skal købe billet)

Arrangementet er et samarbejde mellem Børn i byen, forlaget Rosinante & Co. og Dansk Arkitektur Center, og afholdes i forbindelse med litteraturfestivalen KBH Læser.

UDSOLGT: Familieworkshop: Tegn og byg - 'Villads fra Valby' og 'Mig og min familie'
 
Dato 27. februar 2016
Tid 13:00-16:00
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris 50 kr. for Børn i byen medlemmer, 75 kr. for standard billet, 100 kr. for standard billet + kaffe/kakao og chokolade
Arrangør Børn i byen Forlaget Rosinante & Co.
Kontaktperson Gitte Mathiasen

14. januar 2016 / Af Mathias Eckersberg

Sidst opdateret d. 25. februar 2016