Søndagsture i vinterbyen København - UDSOLGT

NB: Turen den 13. marts er desværre udsolgt. I perioder holder Dansk Arkitektur Center søndags-gåture i København, hvor du kan tage med os, og høre om byens udvikling, ny arkitektur og nye byområder. Denne vinter har vi set nærmere på havnekajen og på, hvad der skal til, for at byrummet også fungerer godt i de kolde måneder.

Vinter søndagstur

Kom med Dansk Arkitektur Center på søndagsture i vinterbyen København

Se andre kommende SØNDAGSTURE

År 2016 byder på en række spændende søndagsture til lands og til vands. Læs mere om dem, og kom med når DAC arrangerer Cykeltur havnen rundt, Gåtur på Vesterbro og/eller Havnetur mod nord. 

>> Se alle kommende søndagsture


 

Hver søndag kan du komme med på friske gåture og lære en del af København meget bedre at kende. I vintermånederne ser vi nærmere på havnekajen langs Christianshavn, der længe har levet et usynligt liv, men som i dag er i rivende udvikling.

Gåturerne begynder ved Dansk Arkitektur Center, hvor du forinden måske har været forbi udstillingen 'Vinterbyen', der frem til den 20. februar viser eksempler på, hvor lidt der skal til, for at en by kan fungere godt - også ved vintertid. På turen langs havnekajen kigger vi nærmere på, hvordan det Københavnske byrum kan bruges hele året rundt.

Derudover byder gåturen på historien om en fremsynet konge, et livligt handelsmiljø, spor fra industrien, der engang var, og Københavns nyeste bud på bæredygtigt boligbyggeri. På programmet er også broerne over Proviant- og Trangraven, Cirkelbroen og Papirøen: Havnekajen på Christianshavn rummer det hele og meget mere.

Turene foregår hver søndag fra 10. januar - 13. marts fra klokken 14.00 - 15.30 og koster 95 kr. per person. NB: Desværre er alle turene udsolgt. 
 

Vinterbyen

Turen er udviklet med inspiration fra Kulturhavn 365 og udstillingen 'Vinterby', kurateret af arkitektvirksomheden Platant.

>> Læs mere om udstillingen 'Vinterbyen'

Søndagsture i vinterbyen København - UDSOLGT
 
Dato Hver søndag fra 10. januar - 13. marts
Tid 14.00 - 15.30
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris 95 kr.
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Ingelise Ihle Andersson

14. december 2015 / Af lbm@dac.dk

Sidst opdateret d. 11. maj 2016