UDSOLGT: På Stedet: Fritz Hansen i Allerød

En verden af svaner, æg og myrer – nu har du chancen for at komme med bag facaden, når vi besøger møbelproducenten Fritz Hansen i Allerød.

fritz_hansen_udstilling_035.jpg

Foto: Fritz Hansen 

Dansk designs store mestre som Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Verner Panton og Kaare Klint har haft deres daglige gang i produktionshallerne i Allerød. Den gamle produktionshal blev i 2014 lavet om til et stort udvidet showroom. Under navnet Experience The Republic kommer man igennem hele den forrygende historie om nogle af Danmarks største design ikoner.
 
Udstillingen Experience The Republic fortæller historien om virksomheden lige fra starten i 1872 på Christianshavn frem til i dag, hvor Fritz Hansen er blevet til en international designvirksomhed. Produktionshallerne har delt historien om Fritz Hansen op i fire hovedtemaer - fire temaer der på hver sin måde former virksomheden:

  • NOW, der præsenterer de nyeste projekter og designs
  • LEGACY, der fortæller historien om Fritz Hansen, arven og de mange indflydelsesrige designere der har formet virksomheden 
  • CRAFT, der tilbyder et indblik i produktion, håndværk og metode. 
  • IDEA, at inspirationen kommer fra kunsten

Arrangementet indledes med en overordnet introduktion til stedet ved arkitekt og Market Manager hos Fritz Hansen, Anne Marie Tommerup. Herefter følger en times omvisning i Experience The Republic, hvorefter vi til sidst er vært for et glas vin.

Kørselsvejledning med tog og bus

Tag A-toget mod Hillerød og stå af i Allerød. Derfra kan du gå til Fritz Hansens showroom, der ca. ligger 650 meter væk.

Tag med og bliv klog på et designikon.

På gensyn i Allerød.

>> Læs mere om På Stedet

>> Læs mere om Fritz Hansen

UDSOLGT: På Stedet: Fritz Hansen i Allerød
 
Dato 8. marts 2016
Tid 17:00-19:00
Vis på kort Sted Fritz Hansen
Allerødvej 8
3450 Lillerød
Pris 135 kr.
Arrangør Dansk Arkitektur Center
Kontaktperson Ingelise Ihle Andersson

28. januar 2016 / Af Mathias Eckersberg

Sidst opdateret d. 25. februar 2016