LEGO® Night

Kom til LEGO® Night for voksne og tilbring en aften i selskab med venner, kolde øl og massevis af LEGO® klodser.

 Lego Night Påsken 3

Lego Night 2016, Foto: @astridkbh

Vi har

Masser af LEGO®, kolde øl og lækker musik.

Du har

Lyst til at tilbringe din aften i selskab med venner og massevis af LEGO® klodser. Med de populære LEGO® architecture klodser kan man bygge som et barn igen, og få udlevet drømmen om selv at designe og bygge arkitektur.

Der er noget helt magisk i, også som voksen, at fordybe sig i at sætte en klods oven på den anden og lade det udvikle sig derfra. Denne omgangs tema er broer - så lad dig inspirere af byens mange broer. Havnebroen, Cykelslangen eller Langebro. Du bestemmer hvad, hvor og hvordan.

Som noget helt nyt kan du nu, udover at bygge med LEGO®, også bygge din konstruktion i Minecraft og opleve den i Virtual Reality. Mærk suset i maven, når du træder ind i et virtuelt univers og oplever din bygning i øjenhøjde.

Lyder det som en sjov aften? Så tag vennerne med til en øl, gå i barndom og kom og byg. Den første øl er inkluderet i billetten. Der vil være mulighed for at købe flere øl i cafeen.

Deltag i Instagram-konkurrencen

Hvis du synes, at det egentlig gik meget godt med at bygge, så deltag i vores Instagram-konkurrence om den bedste bro-konstruktion - så er du med i puljen om spændende præmier! Hashtag #daclegonight

OBS: Der vil være mulighed for at købe flere øl i cafeen, og vi sælger sandwich til 65 kr. Sandwich kan du KUN bestille sammen med din entrébillet via Billetto og skal bestilles inden d. 7. april kl. 12.00.

LEGO® Night
 
Dato Den 12. til 14. april 2017
Tid 18:00-20:30
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris 95 DKK
 
Bemærk

Arrangementet er afsluttet

14. marts 2017 / Af Linda Rogberg

Sidst opdateret d. 18. april 2017