På Stedet: KU.BE

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte byggerier fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many and The Right to Space’. Tag med, når vi i det allerførste arrangement i På Stedet-rækken besøger Frederiksbergs nye Kultur- og bevægelseshus KU.BE.

På stedet KUBE

KU.BE, Foto: Adam Mørk

Udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' i Dansk Arkitektur Center (7. jul - 1. okt.) viser med mere end 70 danske arkitektvirksomheders projekter, hvordan det brede samfundsengagement og humanistiske idealer kendetegner dansk arkitektur.

>> Læs mere om vores udstilling 'Art of Many and The Right to Space'

Vi besøger i udstillingsperioden seks udvalgte projekter ude på stedet.

Tag med når vi besøger KU.BE

Frederiksberg har fået et nyt Kultur- og Bevægelseshus - KU.BE. Det er et hus, der henvender sig til alle aldre, og hvor de 3.800 kvadratmeter byder på mulighed for sport, leg, kunst og fordybelse. I KU.BE kan du fx møde op til "drop in-skak", mens andre dyrker parkour eller lytter til en klassisk koncert.

Det er den danske arkitektvirksomhed Adept, der sammen med MVRDV, har tegnet KU.BE, hvis etager er forbundet med rebstiger og rutsjebaner, og hvor også labyrinter, net og rør er med til at udfordre måden, vi bevæger os gennem bygningen.

Nu har du muligheden for komme med på en rundvisning i bygningen, der er med til at styrke hele Frederiksbergs foreningsliv.

Partner og arkitekt Martin Krogh (Adept) viser os rundt sammen med KU.BEs leder Christian Rottbøll. Vi bliver bl.a. klogere hvordan de arkitektoniske valg forener kultur og bevægelse, og hvordan bygningens design kan gøre brugerne af huset bevidste om bæredygtighed og energiforbrug.

Tag med og oplev KU.BE bag facaden.

Husk at møde op 10 min. inden turen starter. Hvis du kommer for sent, kan du risikere at guiden allerede er gået videre til næste stop på ruten, og så går du glip af turen.

Andre på stedet arrangementer 

 

På Stedet: KU.BE
 
Dato 9. august 2017
Tid 16:30-18:00 (fremmøde 16:20)
Sted KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
Pris 145 DKK

3. juli 2017 / Af liro@dac.dk

Sidst opdateret d. 21. september 2017