Omvisning i Wasteland

Tag med på en søndagsomvisning i udstillingen ’Wasteland’ og få et nyt blik på affald som ressource. Oplev eksempler på konkrete løsninger, få fortællingen om Danmarks første upcycle-hus og bliv klogere på hvad upcycling egentlig er for en størrelse.

R_Hjortshoj---Wasteland-WEB-61_1500px

Billeder fra udstillingen 'Wasteland'. Foto: Rasmus Hjortshøj

Omvisningen i Dansk Arkitektur Centers aktuelle udstilling giver et indblik i hvordan affald kan blive til ny arkitektur.

Alene i Danmark produceres der 11,7 mio. tons affald om året. I udstillingen 'Wasteland - fra affald til arkitektur' ser den bæredygtige byggekoncern Lendager Group nærmere på, hvordan affaldet kan blive til ny arkitektur - til nye ressourcer.

Vi kender efterhånden til vigtigheden af genbrug, men det som virkelig kommer til at rykke grænserne er "upcycling".

I upcycling-processen bliver materialet ikke bare genbrugt men genanvendt til et nyt, forbedret materiale. I udstillingen demonstrerer Lendager Group f.eks. en af verdens første bygninger, bygget af upcycle genbrugsbeton. Sådanne danske pionerprojekter er eksempler på, hvordan den positive udvikling imod et øget fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i samfundet, kan blive til konkrete projekter med betydelige miljømæssige og økonomiske gevinster.

Omvisning i Wasteland
 
Dato Hver søndag fra den 29. januar til 16. april
Tid 13:00-13:45
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris Omvisningen er gratis ved fremvisning af entrébillet til udstillingen
 
Bemærk

Arrangementet er afsluttet

14. februar 2017 / Af lrs@dac.dk

Sidst opdateret d. 18. april 2017