Omvisning i Art of Many and The Right to Space

Tag med på en søndagsomvisning i udstillingen ’Art of Many and The Right to Space’. Udstillingen viser den humanistiske tilgang, som er kendetegnende for dansk arkitektur, hvor det ikke kun er de få udvalgte, der får glæde af arkitektur af høj kvalitet, men derimod det brede samfund.

Art of Many_NyesteBilledeOmvisning_1500px

Foto: Rasmus Hjortshøj

'Art of Many and The Right to Space' var Danmarks bidrag til sidste års arkitekturbiennale i Venedig. Her udstiller lande fra hele verden deres bud på et tema udvalgt af hovedkuratoren, der i 2016 lød "Reporting from the Front".

Over sommeren og frem til den 1. oktober kan det danske bidrag opleves i Dansk Arkitektur Center. Udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' rummer ikke bare én dansk arkitekts virke, men derimod flere end 70 arkitektvirksomheder og over 130 modeller, der tilsammen viser det brede samfundsengagement, som er kendetegnende for dansk arkitektur.

>> Læs mere om udstillingen her

Tag med på en søndagsomvisning og hør historierne bag de mange udstillede projekter. Søndagsomvisningen er gratis, når entrébilletten er betalt.

Hold desuden øje med kalenderen for flere arrangementer under Art of Many and The Right to Space.

Omvisning i Art of Many and The Right to Space
 
Dato Hver søndag fra den 9. juli - 1. oktober 2017
Tid 13:00-14:00
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Pris Omvisningen er gratis ved fremvisning af entrébillet til udstillingen
 

27. juni 2017 / Af liro@dac.dk

Sidst opdateret d. 14. august 2017