På Stedet: Montana & Klaus Samsøe (AFLYST)

Mød Montana og Klaus Samsøe i det lækre showroom i Nordhavnen, og hør om hvordan de hver især arbejder med at kombinere bæredygtighed og æstetik.

M_05_1500px

Montana reoler, Foto: Montana

OBS: Arrangementet er desværre aflyst

Montana er kendt for det ikoniske reolsystem i alle verdens farver, grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen og i dag videreført af sønnen, Joakim Lassen. Møbelvirksomheden arbejder dog også til stadighed med at udvikle deres produkter - ikke mindst i en mere bæredygtig retning. Bl.a. er de en del af et nyt initiativ, der skal skabe kreative måder at genanvende stofrester på. Klaus Samsøe, den oprindelige stifter af tøjmærket Samsøe & Samsøe, er også optaget af, hvordan man kan genbruge tekstilaffald, som materialer for nye designs. Hans firma Leftover har siden 2002 samarbejdet med De Forenede Dampvaskerier om at omdanne gamle lagener, forklæder m.m. til T-shirts, skjorter m.m.

>> Læs mere om Montana her

Kom og mød Joakim Lassen, direktør i Montana, og Klaus Samsøe, når de på indlevende vis fortæller om, hvordan bæredygtighed og æstetik kan gå op i en højere enhed! Arrangementet finder sted i det gamle Pakhus 48 i Nordhavn, hvor Montana deler showroom med andre danske designkoryfæer som Kvadrat og Erik Jørgensen. Montana har bl.a. bygget et helt hus i deres showroom med stue, bad, soveværelser m.m. - hvor man kan gå ind og få inspiration til indretningen af sit eget hjem.

>> Læs mere om Pakhus 48 her

Efter arrangementet byder Puurfood på en bæredygtig og økologisk frokost i Montanas lækre showroom. Puurfood er startet af kok Theis Christian Torp, der bl.a. tidligere har arbejdet på Vejrø - en 'økologisk utopi' startet af ejeren af Saxo bank, hvor køkkenet producerede alting selv. Lige nu holder han til på Tisvildeleje Strandhotel.

ny_collage_montana_640x200

Montana møbler. Fotos: Montana

'WASTELAND' - tre på stedet oplevelser

I forbindelse med udstillingen 'Wasteland - fra affald til arkitektur' kan du komme ud og besøge tre vidt forskellige steder, der har det til fælles, at de alle brænder for at forvandle affald til arkitektur og design. Som en del af arrangementerne vil der også blive serveret en lækker (og bæredygtig!) morgenmad, frokost eller middag.

>> Læs mere om 'På Stedet: Copenhagen Towers' her

>> Læs mere om 'På Stedet: Genbyg' her

På Stedet: Montana & Klaus Samsøe (AFLYST)
 
Dato 4. marts 2017
Tid 11:00-14:00
Sted Montana Pakhus 48
Klubiensvej 22
2150 Nordhavn
Pris 385 DKK inkl. frokost m. drikkevarer
Kontaktperson Ingelise Ihle Andersson
 
Bemærk

OBS: Arrangementet er desværre aflyst

4. marts 2017 / Af Linda Rogberg

Sidst opdateret d. 1. marts 2017