Gå til arkitektur - BEGYNDER (7-10 år)

Kan du lide at tegne og bruge din fantasi? Er du god til at bygge og opfinde ting? Er du vild med den digitale verden og Minecraft - og vil du med ud på opdagelse i byen? Så er 'Gå til arkitektur - BEGYNDER' helt sikkert noget for dig!

modelbyggeri.jpg

Deltager fra "Gå til arkitektur" med eget lampe-design

Arkitektens værktøjskasse, Minecraft og digitale tegneredskaber, produktdesign og laser-skæring, alt sammen i et kreativt børnefællesskab. På efterårets hold 'Gå til arkitektur - BEGYNDER' stiller vi skarpt på arkitekturens rejse ind i den digitale tidsalder. Vi skal lege, udvikle og bygge os frem til løsninger, modeller og ny viden.

Vær med, når vi tegner og designer vores eget værelse i mini-udgave, med rigtige modelmaterialer, og når vi bygger vores egne fortolkninger af verdenskendte ikonbyggerier i Minecraft, for at besøge dem i Virtual Reality. Tag med ud af huset, når vi besøger makerlab'et Underbroen, hvor vi 3D-tegner og laserskærer egne lampedesigns!

Du bliver helt sikkert klogere på, hvordan du kan skabe dine egne designs, hvordan arkitekturen og byen hænger sammen, og på hvordan vi kan være med til at ændre verden gennem arkitektur - samtidig med at du har det sjovt med de andre deltagere på holdet.

'Gå til Arkitektur - BEGYNDER' henvender sig til børn i alderen 7-10, som har ingen eller meget lidt erfaring med arkitektur, modelbyggerier og tegning.

Semesteret vil arbejde med følgende temaer:

Modul 1 - Velkomst og intro til "Gå til arkitektur"

Modul 2-3 - Arkitektens analoge værktøjer - tegning og modelbyggeri

Modul 4-6 - Ikonbygger i Minecraft og Virtual Reality

Modul 7- 9- Digital arkitekturtegning, laserskæring og lampedesign (NB: undervisningen finder sted hos Makerlab UNDERBROEN)

Modul 10 - Udstillingsopsætning af pop-up udstilling samt mini-fernisering (NB: undervisningen finder sted torsdag d. 7. december)

OBS: Holdet oprettes kun ved minimum otte tilmeldinger. 

UNGE TALENTER: EN UDSTILLING AF FORÅRETS GÅ TIL ARKITEKTUR HOLD

Vi har lavet en video med deltagerne fra vores Gå til arkitektur hold i foråret 2017. Videoen illustrerer den helt specielle stemning der er på holdene, de mange aktiviteter i Minecraft, VR mv., og selvfølgelig alle de unge talenter der har bidraget til vores tidligere udstilling 'Unge talenter'.

Gå til arkitektur - BEGYNDER (7-10 år)
 
Dato Fritidstilbudet afholdes hver tirsdag fra den 26. september - 28. november 2017 - med undtagelse af den 17. oktober, hvor der er efterårsferie. Sidste modul afholdes torsdagen d. 7. december til fælles afslutning.
Tid 16:00-18:00
Vis på kort Sted Dansk Arkitektur Center
Arkitekturlaboratoriet
Pris 1750 DKK

23. maj 2017 / Af liro@dac.dk

Sidst opdateret d. 2. juni 2017