På Stedet: NærHeden

Nu har du chancen for at komme bag facaden på seks udvalgte projekter fra Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Art of Many and The Right to Space’. Tag med, når vi sammen med Arkitema og bygnindsselskabet NærHeden P/S besøger NærHeden, fremtidens forstad.

På Stedet NærHeden

NærHeden, Foto: Arkitema

Udstillingen 'Art of Many and The Right to Space' i Dansk Arkitektur Center (7. juli - 1. okt.) viser med mere end 70 danske arkitektvirksomheders projekter, hvordan det brede samfundsengagement og humanistiske idealer kendetegner dansk arkitektur.

>> Læs mere om vores udstilling 'Art of Many and The Right to Space'

Vi besøger i udstillingsperioden seks udvalgte projekter ude på stedet.

Tag med ud i NærHeden og oplev fremtidens forstad

Den nye bydel NærHeden ligger nær Hedehusene Station og den store naturpark Hedeland. Det er et tidligere industriområde og landbrugsareal, der netop nu er ved at tage form til en helt ny bydel med blandede byfunktioner, intime byrum, blandede boliger, idrætsfaciliteter, butikker og institutioner.

Udviklingen af NærHedens område, der svarer til mere end 100 fodboldbaner, varetages af byudviklingsselskabet NærHeden P/S, der ejes af Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg.

Nu har du chancen for at besøge NærHeden, fremtidens bæredygtige forstad, og opleve de første skridt i forvandlingen fra industri- og landbrugsområde til en helt ny bydel. 

Arkitekt Sofie Yde fra Arkitema og Maya Arffmann fra NærHeden P/S præsenterer os for udviklingen af området, mens de viser os rundt i fremtidens bæredygtige forstad.

Hør bl.a. om den nye science-skole - en 'state of the art-folkeskole', der bygges i samarbejde med LEGO Education, et nyt springcenter og det store fokus på at skabe fælles grønne arealer med byhaver, udekøkkener og et grønt parkstrøg kaldt 'Loopet', der skal støtte op om fællesskabet i bydelen.

Tag med og følg udviklingen!

Husk at møde op 10 min. inden turen starter. Hvis du kommer for sent, kan du risikere at guiden allerede er gået videre til næste stop på ruten, og så går du glip af turen.

ANDRE PÅ STEDET ARRANGEMENTER 

På Stedet: NærHeden
 
Dato 21. september 2017
Tid 16:30-18:00 (fremmøde 16:20)
Sted Forpladsen ved Springcenter NærHeden
Sejlbjerg Allé, 2640 Hedehusene.

Hvis GPSen ikke kan finde Sejlbjerg Allé, så søg efter Sejlbjerg, der var det tidligere gadenavn.
Pris 145 DKK

3. juli 2017 / Af liro@dac.dk

Sidst opdateret d. 21. september 2017