DAC& CAFÉ er en af årets bedste

Politikens iBYEN redaktion har samlet en liste over årets bedste københavnske cafeer. DACs café roses til skyerne og får fem ud af seks kopper.

Politikens iBYEN redaktion har samlet en liste over årets bedste københavnske cafeer, og blandt dem er cafeen på Dansk Arkitektur Center, se listen her.

>> Bestil bord i DAC& CAFE her

Politikens anmelder Stine Behrendtzen besøgte DACafé i september og uddelte udelukkende roser efter sit frokostbesøg. I beskrivelsen af maden afløser det ene positive adjektiv det andet: super, drønlækker, sprød, sødmefuld og delikat er blot nogle af de rosende vendinger, der hæftes på dagens buffet.

Også indretningen og udsigten får ros med på vejen, og endelig er der kontant udmelding på prisen: "Det er knageme ikke dyrt!", skriver anmelderen og slutter med at konkludere:

"DACaféen er en anderledes oplevelse. Den ligger ikke på de mest nedtrådte stier gennem byen, men det er netop charmen, for det føles som at begive sig ind i en anden verden.

Nok er der stor forskel på at sidde inde i caféen, der virker underligt tilfældig, og ude i glaskarnappen, der er et sus til seks kopper, men den gode mad er den samme. Og de tre borde er til gengæld så forrygende, så eksklusive, at det er dem, man skal køre efter og så ellers ruste sig med tålmodighed, hvis de ikke lige er ledige.

Derfor er det med en med en knivspids ærgrelse, jeg skriver disse linjer, for det føles lidt som at vinke farvel til en - næsten - uopdaget plads i solen."

Læs hele anmeldelsen her

Kilde: Politiken, 25. september og 28. december 2009.

Mere om DAC& CAFÉ

 

Caféen har i begyndelsen af 2012 skiftet navn fra DACafé til DAC& CAFÉ i forbindelse med at Dansk Arkitektur Center har fået nyt logo. Læs mere om det nye logo

Sidst opdateret d. 29. april 2016

Kommentarer